Körkortskolan – teori när det passar dig.

” Inlägget är i samarbete med Körkortskolan.se”

Hej.

Jag har funderat mycket på körkort och körkortsprov. I augusti 2017 tog vår William sitt körkort för bil och vi övningskör nu för fullt med Marcel som fyller 18 i augusti nästa år. En sak som slog mig när vi för några år sedan gick handledarutbildningen, var att det känns lite galet att det är så bra och gedigen utbildning av nya förare men vi andra som bara kör vidare år efter år. Jag är inte last gammal ännu det finns många i trafiken som fyllt 70 och är ännu äldre. Det är väl självklart att kunskapen inte är up to date. Jag personligen tycker att vi måste göra något där förare över en viss ålder uppdaterar  sina kunskaper och om trafikläraren anser  även tar lektioner för allas säkerhet i trafiken.

df618-3a

Öva körkortsteori online.

Att ta körkort omfattar två prov både att köra bilen det som kallas för uppkörningen och teoriprovet. Innan man är redo för att skriva sitt teoriprov krävs det många timmar till att plugga och läsa teori.  Minns att jag själv pluggade och pluggade natt som dag för inte skulle jag skriva sämre resultat än killen som jag hängde med då. Det gjorde jag inte mitt prov hade ett fel och han två så jag vann. När Wille pluggade läste han mycket online hemma vid sin dator. Nu när det snart börjar drar ihop sig även för son nummer två tipsade jag om honom om Körkortsskolan.

loga

Körkortskolan har allt som behövs för att klara Trafikverkets teoriprov. De har tillsammans med trafiklärare skapat ett stort utbud av teorifrågor. Allt för att du ska få bättre förståelse och uppnå djupinlärning finns förklaring till alla frågor. Skolan har inte bara körkortsfrågor online utan även flera videolektioner sist men inte minst ges möjligheten till att öva på flera språk utöver svenska.

d05d0185-0228-4ce7-8b3a-6d9b0e6b888e

Skapa ett konto och börja öva.

Med körkortskolan kan man öva körkortsteori och göra prov när det passar dig, oberoende av tid på dygnet eller var du befinner dig. Alla frågor uppdateras ofta för att ge bästa kvalité och alla de senaste frågorna från 2018. Det är bara att starta ett konto så kommer man igång med sina studier. Enklare än så här kan det inte bli. Framåt våren när det börjar dra ihop sig för vår son tänker jag skapa konto åt honom. Allt för att försöka göra honom så redo som vi kan inför teoriprovet. Kommer aldrig glömma det bästa sms som jag någonsin fått av vår Wille hittills.

ed40a-17a

Tror du att du skulle klara godkänt på ett teoriprov om du gjorde det idag?

Det trodde jag kanske inte men jag klarade det med två poäng tillgodo. Vilket betyder att jag klarade mig men skulle behöva uppdatera mig lite mera. Eftersom det går att göra ett gratis teoriprov kanske ni också ska testa er för att se hur ni ligger. All lycka till – kör hårt!

7

” Inlägget är i samarbete med Körkortskolan.se”

10 thoughts on “Körkortskolan – teori när det passar dig.

Add yours

  1. I januari 2019 har jag haft körkortet i 2 år, jag höll knappt på att fixa det! Försöker hålla mig uppdaterad så ofta som möjligt.

  2. Jag reflekterar ofta över hur många som skulle klara både uppkörning och teorin som redan haft sitt körkort länge. Jag tänker ju att synen, reaktionsförmågan och motoriken är inte på topp hos en äldre

  3. Borde faktiskt införas någon lag på att man ska hålla sig uppdaterad om trafikregler osv. Sånt ändras ju med tiden 😊 Superbra tips förresten!

  4. Ja många borde verkligen gå om ngn teori eller så, för vissa verkar vara för slappa och glömt bort hur man gör ibland

  5. Jag tror att jag skulle klara mig, men man vet ju aldrig 🙈 Tycker det verkar grymt smidigt att kunna sitta hemma vilken tid på dygnet man vill 👍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: