Fredagspresenten bara för mig.

Godmorgon.

Nu är det fredag och jag ska iväg för första gången denna veckan. Marcel är också frisk och tillbaka i sitt liv. Det är riktigt skönt faktiskt att komma igång igen. Bara för att inte missa fredagspresenten denna veckan slog jag på stort och gav mig själv en ny baddräkt och ett halsband med mitt stjärntecken från Gina Tricot och deras rea sidor.

Jag har redan en liknande baddräkt i knallrosa men den är på gränsen att vara för liten. Eller om jag ska riktigt ärlig så är den för liten. Men jag tyckte den var så himla fin och chansade….jag kan inte ha XS i en baddräkt längre. Just därför känns det så roligt att jag hittade en liknande min rosa fast i rött i min storlek.

Fredagspresenten bara för mig.

Visst är baddräkten fin och lite småsöt. Vem vill inte se lite småsöt ut på badet? Jag vill det i alla fall. Eftersom jag inte har kroppen längre är det skönt att ha baddräkten. Har man inte det ena så kan man ha det andra, inte sant?

fredagspresent1

18a

♥ PUSS & KRAM ♥

 

 

15 thoughts on “Fredagspresenten bara för mig.

Add yours

  1. Väldigt bra present! Det är smart att köpa badkläder nu då de ofta är rea haha! Väldigt sött halsband och fin baddräkt!😍

  2. Åh, superfin baddräkt ju! 😀 Älskar baddräkt, men skulle behöva en ny då min andra har blivit för stor. Kanske skulle kika in och kolla om den finns i min storlek!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: