Fredagspresenten bara för mig.

Godmorgon.

Nu är det fredag och jag ska iväg för första gången denna veckan. Marcel är också frisk och tillbaka i sitt liv. Det är riktigt skönt faktiskt att komma igång igen. Bara för att inte missa fredagspresenten denna veckan slog jag på stort och gav mig själv en ny baddräkt och ett halsband med mitt stjärntecken från Gina Tricot och deras rea sidor.

Jag har redan en liknande baddräkt i knallrosa men den är på gränsen att vara för liten. Eller om jag ska riktigt ärlig så är den för liten. Men jag tyckte den var så himla fin och chansade….jag kan inte ha XS i en baddräkt längre. Just därför känns det så roligt att jag hittade en liknande min rosa fast i rött i min storlek.

Fredagspresenten bara för mig.

Visst är baddräkten fin och lite småsöt. Vem vill inte se lite småsöt ut på badet? Jag vill det i alla fall. Eftersom jag inte har kroppen längre är det skönt att ha baddräkten. Har man inte det ena så kan man ha det andra, inte sant?

fredagspresent1

18a

♥ PUSS & KRAM ♥

 

 

15 reaktioner till “Fredagspresenten bara för mig.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: