Tandblekning med EliteSmile.

Halloj.

Jag snorar vidare här hemma och har urtråkigt. Så tråkigt att jag Kamilla med de super långa naglarna klippte ner dem. Vet inte varför. På fredag ska jag åka till stan och fixa naglarna hos en ny salong. Malin min nagelterapeut är hemma med sin lilla dotter och jobbar bara några timmar i veckan. Tiden jag hade hos Malin krockade med en grej som jag var tvungen att göra så denna gången blir det en ny stjärna som får fixa dem. Inte helt ny för de har fixat två naglar åt mig innan då de rasat. Well Well är de för korta och jag inte trivs kan Malin bygga upp dem som de var innan nästa gång jag kommer till henne.

Tandblekning med EliteSmile.

Idag fick jag hem ett spännande litet paket med tandblekning. Är det något som jag som häller i mig kaffe om dagarna så är det att bleka tänderna. Jag har blekt tänderna två gånger hos klinik. Då har jag varit noga med att jag inte varken vill eller kan ha kritvita tänder för det passar inte in på mig. Man får helt enkelt ta blekningen i steg.

Sedan finns det också ett lite krux när jag bleker tänderna och det är att jag har plats förstärkning på en av framtänderna efter en basketmatch på högstadiet. En match i skolan där jag fick en boll på ena tanden som åkte inåt och fick fyllas ut på framsidan med plast. Plasten kan inte heller bli kritvit utan har en nyans som de andra tänderna måste likna. Visst går det göra kritvita men då måste plasten bytas eller då vill tandläkarna göra en ny fasad för hiskligt mycket pengar och då har jag backat. Eller jag väntar på att lottokillen knackar på dörren, då är det dags för ny tandfasad.

10c10d10a10b

Ytterligare en anledning till att pigga på mig snart. För här ska det blekas tänder så fort jag inte måste snora eller fräsa en gång var femte minut. Någon av mina läsare som provat bleka tänderna hemma? Vad tyckte ni? Funkade det?

puss1

 

15 reaktioner till “Tandblekning med EliteSmile.

Lägg till

  1. Oj intressant med tandblekning hemma. Du får gärna dela med dig av resultatet, jag har aldrig lyckats få mina tänder vita med hemmablekning

  2. Oj detta verkar ju vara väldigt intressant. Jag har funderat på att skaffa en skena och bleka tänderna. Min kompis fick sån fån tandläkaren men det verkar vara så himla dyrt! 😣 men de här måste jag kolla närmare på! 😊 // Petra Elisabeth

  3. Jag skulle nog inte våga bleka tänderna hemma ifall det skulle bli fel eller just kritvitt. 🙈 15 min kändes däremot inte så lång tid att ha skenan i munnen för att det skulle bli kritvitt. 🙂

  4. Hello would you mind letting me know which webhost you’re using?
    I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot
    quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a honest price?
    Thanks a lot, I appreciate it!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: