Varför? Därför? Annars?

Godmorgon.

Hur mår ni? Själv är jag dunderförkyld och febrig igen. Alltså denna hösten känns det verkligen som om förkylningarna avlöst varandra här hemma. Är det inte den ena så är det det andra, precis så har det varit eller är. I natt har jag varit uppe flera gånger och snorat så pigg är allt annat än vad jag är.

9

Varför? Därför? Annars?

Varför? Jag som blivit så duktig och tränar regelbundet och dricker mina ingefära shot. Idag var tanken att åka in till stan och träna igen. Äta en god lunch och kanske gå och ta en fika på Gelateria Amore. Tji fick jag som sett fram emot dagen och tänkte gått runt i Tanto och fotat.

Därför? Är det för att jag ska beta av ännu flera filmer på Netflix? Är det för att jag ska bli fnasigare än fnasigast över näsan? Kanske kan det vara för att jag ska nätshoppa ännu mera eller drömma mig bort och göra allt för många vill ha listor?

Annars? Det kan ju vara bra att vara sjuk och hänga hemma så jag kan planera och bloggworka. Annars så kan jag ju skriva på mina memoarer. Smaka på goda chokladpraliner om någon eller jag själv orkar ta mig iväg och införskaffa dem. Hur som helst så vill hellre bli frisk så om jag orkar tänker jag trotsa sjukan med lite alvedon för jag tråkar ut på riktigt.

2e

Ha en toppen tisdag.

PUSSAR & KRAMAR ♥

 

18 reaktioner till “Varför? Därför? Annars?

Lägg till

 1. Åh krya på dig…
  Jag började oxå känna mig krasslig igår kväll och idag är jag så snorig och öm i halsen 😦 Usch… man känner sig helt luddig i huvet och mosig i ögonen… inte kul!!

  Hoppas vi kryar på oss fort båda två 🙂
  Kram kram

  Gilla

 2. Vad jobbigt, jag var dunderförkyld med en jäkla följd hosta för ett par veckor sedan, men en massa infära och citronmellis te gav en liten hjälp på traven 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: