SHOPPINGDAGEN – BLACK FRIDAY.

” Inlägget är i samarbete med TheBlackFriday.se ”

Hej.

Den sista fredagen i november är det dags igen för årets stora shoppingdag nämligen Black Friday. Dagen då butikerna erbjuder de mest hysteriska priser och erbjudande till oss kunder. Black Friday är helt enkelt dagen då butikerna vill kickstarta julhandeln, och vi vi köpare ges tillfälle att göra bra klipp. Historien kring Black Friday är intressant och går så långt tillbaka i tiden som till 1800 talet. Det sägs att affären Macy´s lanserade sin berömda parad på Thanksgiving. Sedan dess har shoppingdagen växt något enormt. En teori menar att namnet syftar på att butikernas röda förlustsiffror blir till svarta vinstsiffror under shoppingdagen

Jag själv gjorde en del fynd i fjol men handlade mest på ren impuls. Äldsta sonen däremot var förberedd och hade bestämt innan vad hans skulle köpa och vilka butikerna han skulle kika in hos. På det sättet gjorde Wille flera bra klipp och sparade tusen lappar om jag minns rätt. I år tänker jag sikta in mig på redan för bestämda butiker och varor. Just för att jag verkligen vill känna att jag gjorde det där bästa fyndet.

theblackfriday-logga-2017

Lurar inte butikerna kunderna?

Jag minns att det pratades mycket om att butikerna lurade sina kunder och så vidare. Butikerna skulle höjt priser innan Black Friday för att det skulle se ut som kundens egentliga vinst skulle vara större. Där om tvistar de lärda men ett bra tips kan vara att helt enkelt googla runt och se vad butiker som kanske inte har just den varan på black friday säljer den för. Eller rent av fokusera på vad priset jag här och nu får betala för den varan som jag vill köpa. Tycker jag den är värd pengarna? Ja då är det väl bara att slå till.

TheBlackFriday.se hjälper oss konsumenter med att hitta rätt.

Black Friday portalen är skapad av TheBlackFriday.se och tänkt som en guide för alla konsumenter. Butikerna är uppdelade i flera olika kategorier allt för att underlätta och göra att vi alla hittar vad vi söker. Så att vi enkelt hittar våra egna bästa black friday erbjudanden.

Black-friday-2018

Fynda julklappar och kläder.

De kategorier som jag i dagsläget är mest intresserad av är som sagt ovan att göra bra julklappsfynd och även inom kategorin kläder. Klickar jag mig in på kategorin fynda julklappar får jag en rad bra tips på butiker som The black friday anser är lite extra omtyckta att handla sina julklappar hos. Desto närmare Black Friday 2018 kommer ju mer frekvent kommer theblackfriday.se uppdateras.

Black-friday-julklappstips

Siktet inställt på Upplevelser.com som finns inom julklappstips kategorin bland annat. Är det något som jag uppskattar och mår bra av är det att prova på nya saker och hitta nya erfarenheter i livet. Ni som följer mig känner säkert till att jag varje vecka gör saker för bara mig själv bara för att samla på mig ny energi, lust och nya erfarenheter. Jag håller även mina blå uppmärksamma inom kategorin kläder för där kan jag komma att göra några bra klipp.

Dagens Kamillas Kamera tips blir att ni så som jag ska vända er till TheBlackFriday.se för att hitta rätt i rea-djungeln under Black Friday!

7

 

” Inlägget är i samarbete med TheBlackFriday.se ”

 

30 thoughts on “SHOPPINGDAGEN – BLACK FRIDAY.

Add yours

 1. Black friday är ju lite lätt galet, men man brukar kunna göra riktigt fina fynd 🌸💕

 2. Fick bästa Black Friday tipset förra året. Om man är inte vet vilka ställen man klicka i för veckomail, erbjudanden osv. Vänta till black friday och då avskriver du alla

 3. Jag brukar fynda en massor av grejer på blackfriday vissa butiker har sån himla bra rea, dock så handlade jag mest på nätet förra året under black friday 🙂

 4. Black Friday är ju placerat väldigt perfekt inför jul, för jag tror att många utnyttjar möjligheten till att införskaffa sig en del julklappar då! Kanske skulle passa på jag också =)

 5. Jag måste säga att berättelsen om Black Friday inspirerar mig.- Men jag gillar inte dagen eftersom jag får så mycket reklam och mail om det, OCH min man tvingas jobba ;)))

 6. Åh jag hade helt glömt Black friday så tusen tack för påminnelsen! Upplevelser är en så himla bra julklapp 😃🌸

 7. När jag vet att det är black friday kollar jag alltid ordinarie pris innan, Så dom inte luras.. varit med om det förut..

 8. Så smart av din son att veta i för väg vilka butiker och vad han ska köpa på black friday. I år ska jag fynda julklappar till sonen 🙂

 9. Ser inte fram emot alla mail om supererbjudanden man kommer få. 😅 Men det är en kanondag för att hitta julklappar 😀

 10. Jeg kan godt lide konceptet Black friday, jeg gør det dog kun online, da jeg ikke kan klare folkemængden ude i butikkerne 😊

 11. Jag är så dålig på att vara ute och handla under denna dagen, har ärligt talat aldrig handlat under denna dagen så jag får nog ändra på det ^^

Kommentera

Up ↑

%d