Rosa Frukost på Lindex.

Hej Hej.

Det är fredag, Jippi säger jag som längtat efter mys i soffan med smågodis och fredagsmys. Imorse var jag riktigt seg. Det kändes i hela kroppen att jag varit igång mycket mera än vad jag brukar denna veckan. Trots att jag är lite sliten så känns det bra. Jag är på rätt väg och tänker fortsätta på min nya stig som jag börjat gå på.

Rosa Frukost på Lindex.

Dubbla frukostar blev det för mig idag när Lindex bjöd in till Rosa Frukost med rabatter på hela sortimentet och 10 % av försäljningen skänks till cancerforskningen. Vem vill inte göra en god gärning samtidigt som man shoppar? Waynes Coffee stod för frukosten och bjöd på både kaffe, smoothie och mackor.

28a28b

På rosa frukost shoppar man rosa, eller hur?

För mig är det lite det som var grejen att få tag på rosabandet armbandet och shoppa något rosa. Med mig hem från frukosten fick ett par rosa stickade vantar med fleece inuti, armbandet och ett par rosa trosor följa. Vi som deltog i frukosten fick även med oss varsin mascara och ett lipstick från Lindex egna märke. Hur som helst, jag blev glad och nöjd med mina rosa saker och i hjärtat känns det bra att varit med och bidragit till forskningen mot cancer.

28c28e28f28g

 

pusskram

19 thoughts on “Rosa Frukost på Lindex.

Add yours

  1. Så fina saker. Verkar vara många tankar för och emot just rosa bandet. Många menar ju att det finns saker som de inte tar upp som sätt att motverka bröstcancer. Vet att några skrivit till dem om olika sätt att förhindra men fick svar att ”vi berättar inte sådant då det kan verka dömande”? Vilket är för mig märkligt, på vilket vis är bra tips om hur man ska leva för att minimera risken dömande 😮

  2. Ser också fram emot en kväll i soffan 🙂
    Kul att gå på frukostshopping! Ännu roligare blir det såklart när man får tag på nåt fint, och som du skriver gör en god gärning samtidigt. 🙂

  3. Brukar också försöka jaga rosa bandet, men då jag 90% av tiden går i någon vid/vattentät jacka som tål parklek blir de liggandes i någon låda. tycker banden gör sig bäst på en kappa

  4. Så fina saker du fick med dig hem 🙂 Perfekt när man kan köpa saker som man ändå behöver och samtidigt skänka pengar till välgörenhet 🙂

  5. Oh de vantarna såg jag på Lindex idag, var jättesugen att köpa dem, sågen matchande mössa till. Jag har precis dock köpt en jacka från Odd MOlly plus lite med kläder så känns som att jag får ha de vantar jag har

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: