Checkade in på Centralbadet.

Tjingeling.

Efter dagens träningspass som var ganska så tufft lyxade jag till det lite extra och checkade in på Centralbadet. Centralbadet ligger bara några meter från Stockholms livligaste gata Drottninggatan omgiven av en vacker liten Brunnspark. Anläggningen är ritad 1904 i jugendstil av arkitekt Wilhelm Klemming. Idag satt en man och spelade gitarr strax innanför grindarna. Centralbadet är ett badhus där man kan få en fulländad Spa-upplevelse med alla behandlingar man kan önska. Förra gången jag var på badet gjorde jag en Aroma Anti-Stress Massage som är en mjuk och avslappnande behandling med varsamma tryck och strykningar. Helt underbar enligt mig. Idag hade jag ingen behandling inbokad utan njöt av bassängen och SPA avdelningen.

27c

Checkade in på Centralbadet.

Väl inne på Centralbadet gick jag direkt upp till bassängen och kröp ner i en av vilstolarna i min vita fina morgonrock. Det var precis vad jag behövde krypa ihop och lyssna på ljudbok och bara vara. Erkänner att jag säkert slumrade till några gånger för jag tappade boken några gånger. Några vänder simmade jag såklart men mest bara för att så gör man eller mera så bör man göra när man är på besök på Centralbadet.

27d27e

Såklart blev det bad även nere på SPA-avdelningen men bastun hoppade jag idag det var ganska fullt i den och jag hade inte lust alls att trängas.

27f

En go nuts i handen.

På väg till pendeltåget hem igen smet jag in på Blueberry och köpte med mig min favorit smoothie. Den har faktiskt varit en favorit för mig länge nu – den är bara sååå god.

27b27a

Ha det bäst.

Puss & Kram

 

19 thoughts on “Checkade in på Centralbadet.

Add yours

  1. Låter så underbart mysigt! Vilken vardagslyx! Sånt där borde man göra oftare! Det är dessutom väldigt fint på centralbadet så bara det bjuder på lyxstämning 😀 // Petra Elisabeth

  2. Åh, lyx, lyx, lyx.. som christina scholin skulle säga… haha!!!

    Fast att jag har bott i Stockholm i hela mitt liv så har jag aldrig varit på centralbadet.
    Det ser alltid folktomt ut där men ändå verkar alla vara där, är det lite folk där eller lyckas man bara ta bild utan att andra syns?

    Ha en fin fredag!!

    kram kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: