Häng med till Djurgården.

Hej.

Ni som läst mellan raderna ser nog att jag jobbar ganska mycket och tufft med mig själv just nu. Det tar mycket kraft och energi av mig. Just därför försöker jag planera in egentidsdagar då jag gör saker som jag gillar och behöver just den dagen. Idag har det varit en egentidsdag för mig. På dagens schema stod Djurgården runt med kameran och därefter skulle jag gått på Akupunktur på Östermalms Akupunktur. Men efter Djurgården runt fanns ingen ork eller lust jag ville bara sätta mig med en kaffe innan jag åkte hemåt. Så jag bokade snällt av min tid. Akupunkturen hade inte blivit bra alls för mig idag. Snälla som de var får jag gärna komma grattis en annan dag.

Egentid på Djurgården.

Jag satte mig på spårvagnen och åkte ut mot Waldemarsudde. Det var inte igår jag var där ute kan jag säga. Så det var på tiden att gå runt runt och bara vara. Tänk vilken oas Djurgården är bortom Skansen och Gröna Lund. Stockholm har verkligen allt som Berghagen sjunger. Vänner, läsare och alla ni andra – Nu blir det en kavalkad av bilder. Jag som egentligen står för och inte gillar inlägg som bara matar in bilder men jag har med omsorg valt ut alla dessa för att de säger något om min dag på Djurgården. Ni som inte orkar eller ha lust får stänga här och nu. Alla ni andra häng med till Djurgården!

19g

Det är lätt att fastna i bildtänket när man går runt med kameran runt halsen. Jag gjorde bort mig idag när jag tydligen gått in på privat egendom och fotat. Lite pinsamt men mannen som sa till mig var snäll och trevlig och jag tackade för titten även om jag inte hade lov.

19h19i19j19k

Rosendalsträdgård var vi många som gillade idag i sensommarsolen. Vid caféborden ute i trädgården satt det fullt med människor som njöt av det underbara vädret som vi haft i Stockholm idag. Jag strosade mest runt i trädgårdarna och besökte trädgårdshandeln.

19l19m19n

Lökmarknaden var dagens grej.

Det som verkligen fångade mig idag var lökmarknaden inne i trädgårdsboden. Ni anar inte så charmigt och mysigt det är att gå runt och läsa om och se lökarna blomma på bilderna. Här säljs lökarna styckes vis eller i redan färdiga lökpåsar. Wao vilken inspirationskälla!!!

19p19o

19a19b19c

19d19e

Stockholm i mitt hjärta…..

19qq19q

pusskram

16 thoughts on “Häng med till Djurgården.

Add yours

 1. Att jobba med sig själv är så jobbigt men väldigt nödvändigt.

  Tror jag måste ta mig till Stockholm någon gång..men tidig vår är nog mer min melodi

 2. Djurgården, minns att jag har vandrat där under min tid i Stockholm när jag bodde hos min bror och hans respektive, vi åt på strandvägen har jag för mig och drog vidare till djurgården för promenad! Vad duktig du är att fota! 🙂

 3. Vilken mysig dag du verkar haft ändå! Skönt att du kunde få en ny tid på akupunkturen.
  Haha vet den känslan när man går runt i sin egna värld & fotar! Tur att det gick bra ändå haha.

 4. Ah, skylten om lökmarknad påminner mig om att jag borde köpa blomsterlökar och plantera ut dem. Flyttat till nytt hus och gubben som bodde här innan hade inte så gröna fingrar 😉

 5. Djurgården är så fint. Har gått där en gång för typ 7 år sen. Det var verkligen jättefint under sommaren. Du tar alltid så fina bilder 🙂

  Jobba med sig själv är verkligen något som alla behöver göra. Jag gör det nästan varje dag. Hoppas att det går bra för dig 💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: