Gosig pälsjacka – Ja Tack!

Godmorgon.

Hösten är mys, ljus, the och gosiga jackor, eller hur? Om jag bara hade haft kappsäcken full med guldpengar hade garderoben varit full med härliga höstjackor. Igår när jag gick in en liten sväng på Lindex fann jag denna superfina rosa pälsjacka på barnavdelningen. Just nu har jag och Tilda turen att vi kan använda samma jackor. För  Tilda blir jackorna lite oversize men det gör ju ingenting. Nu när hösten är här ska det vara gosigt och stort så en stickad tröja ska få plats under när kylan kommer på riktigt.

Gosig pälsjacka – Ja Tack!

18sep1
Jackan finns hos Lindex på barnavdelningen.

Nu återstår bara att övertala dottern om vi ska dela jacka. Vad tror ni, kommer Tilda gilla denna fina lika mycket som jag?

pusskram

 

17 thoughts on “Gosig pälsjacka – Ja Tack!

Add yours

  1. Mysig! Vilken tur du har som kan ha kläder från barnavdelningen. Många är gångerna jag sett plagg där som jag gärna skulle ha sett i större storlek 😀

  2. Risken är kanske att Tilda vill behålla den helt själv för den är så skön.Jag har någon liknade som pyjamas och skulle aldrig kunna dela med mig den

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: