Här har ni mig….

Hej.

Sover ni eller är ni nattugglor som jag? Eller om sanningen ska fram så somnade jag till på soffan efter kvällens bullbak. Så det är säkert därför jag är hur pigg som helst.

Här har ni mig.

Här har ni mig igår på den soliga lördagen! Här på väg att införskaffa jäst och mjöl så vi kan få till ett bullbak ikväll. Vi har pratat länge om nu att baka bullar igen. Så fick det bli efter middagen. Jag önskar att jag var en riktig bullmamma precis som min egen lilla mamma alltid varit.

15c

Tänka sig.

Tänka sig att den lilla rosbusken som blev flyttad på när R grävde om dräneringen från stuprännan i somras klarade sig och blommar för fullt nu. Jag tror lite på att det kan vara för att jag gav den så mycket kärlek och omsorg enligt konstens alla regler.

15a

Min dagens outfit.

Min dagens outfit fick bli raggisarna på hela dagen.Väljer jag sådana strumpor även när jag ska gå ut måste det bli mina Ldir boots annars blir det för trångt. Lata dagar hemma vid är det mys som gäller. Slitna skönaste jeansen funkar för det mesta. Nu börjar de tyvärr bli lite för slitna. De har fått en slitning längst ner på ena sidan om gylfen…där jag inte vill ha några synliga håll. Så det få bli till att försöka laga favobrallorna så de kanske få hänga med ett tag till.

15sep1

Alla dagar blir inte bilderna toppen. Om jag inte blundar så tittar jag ner eller blundar eller så hälsar motljuset på så både bilderna och jag får kämpa för att se och öppna ögonen.

Dagens godaste nybakta bullar.

Nu har jag mumsat i mig två bullar. Så galet gott det är med nybakta bullar. Bästa av allt är att veta att det kommer finnas bullar till fikat imorgon. Om inte Wille får för sig att mumsa upp alla i natt när han kommer hem.

15

34402_1287783766

Kram Kram.

12 thoughts on “Här har ni mig….

Add yours

  1. Jag var en nattuggla förut, då kunde jag lätt sitta uppe till två på nätterna, men nu har jag börjat bli så himla kvällstrött, men e lika trött på morgonen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: