Jag ska – Träna hos House of Shapes.

Godmorgon.

Jag är peppad och känner lite en känsla av ny jäkla ska komma igång igen. Allt började med att jag inte hade någon fredagspresent till mig. Gårdagen var inte en av mina bättre. Livet sög på många sätt kan man säga. Just där att jag mådde som jag gjorde eller gör fick jag tänka om. Frågan som jag ställde mig var måste presenten vara en fysisk sak? Det var ju tanken från början men samtidigt så kan en present även vara något annat.

Fredagspresenten.

Jag klickade in på Lets Deal som jag tycker är helt fantastiskt. Tänkte att någon deal borde det väl finnas som kostar under 150kr som jag satt som maxtak för fredagspresenten. Träningskort hos House of Shapes.

14c

Träna hos House of Shapes himmel pannkaka vad jag känner mig taggad. Så har jag väl inte känt när det handlar om träning på flera år. De har ett stort utbud av dansklasser,  samt tillgång till fria vikter och konditionsmaskiner. På Fitness-schemat finns både dansklasser, kondition och styrka. Deras ambition är att erbjuda ett nytt, roligare och mer kreativt sätt att träna vilket jag känner kan passa mig.

Så jag köpte först en månad som gäller från datumet då jag löser ut kortet. Visst hade jag sparat in mer pengar på att köpt tre månader men jag kände eftersom jag är nybörjare i träningssvängen så behöver jag testa om detta är något för mig. Tyvärr så kanske jag inte hinner med att börja nästa vecka utan får nog vänta tills vecka efter. Jag tänker att det är bäst att börja med ett lugnt nybörjarpass. Ni kommer garanterat få höra och se mera om min träningsresa. Nu är jag på G – You go girl.

14b
Bild lånad av House of Shapes.

 

201702021457318236_sbig

 

  ♥ KRAM ♥

22 reaktioner till “Jag ska – Träna hos House of Shapes.

Lägg till

  1. Vad kul att du har bestämt att komma igång med träning! 😄 Passa på att prova så mycket olika pass som möjligt, så du hittar något du tycker är kul! Lättare att hålla igång då. Lycka till! 😊🌸

  2. Så kul de lät !! Hoppas du kommer in i träningen 😀 önskar att jag hade den motivationen 😀 men de är tur jag har hund så jag kommer ut 😂😂

  3. Åhh att träna är super kul men har faktiskt aldrig hört talas om dom kul att du känner dig så taggad! 😀

  4. Det blev ju en jättebra fredagspresent och det är alltid bra att ta en ”prova på” månad innan man köper för en längre tid. Ifall att man inte trivs eller liknande. 😊

  5. Men så kul, den appen va längesedan jag kollade in så får göra de haha
    Vilken pepp de måste vara att hitta gym så billigt men de e bra för kroppen mår så mycket bättre med lite cardio och vikter 😀

  6. Det gäller ju bara att ta sig över den där tröskeln, sen går det av bara farten oftast. Till det är väl träning en perfekt fredagspresent eller hur?

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: