Tänker du fira halloween?

”Inlägget är i samarbete med Partykungen”

Tjingeling.

Jag har varit en stor Halloweenskeptiker, men för något år sedan hade vi en jättelyckad vuxenhalloweenfest som blev lyckad. Så nu är jag sugen på en halloweenfest igen – återstår bara att få med mig några som vill hänga på.

Tänker du fira halloween?

Det tänker jag göra och självklart så ska det vara en maskerad. På Halloween är det nästan halva grejen att klä ut sig tycker jag. Nu har jag suttit hos Partykungen och kikat på både en läskigt dräkt och dekorationer. Jisses vad jag blev taggad på att fixa en fest.  Partykungen har verkligen allt till alla typer av fester, maskerader och högtider.

Gissa vad jag pysslat med underdagen? Jo jag har spånat och planerat bästa roligaste Halloweenfesten där jag tänker gå all in och klä ut mig som på gamla goda tiden. Frågan nu är bara vilken jag ska välja….Hjälp mig vilken blir bäst för mig?

party1

Vad finns det för andra måsten med halloween enligt mig?

♦ Pumpor i massor både som ljuslyktor och gärna en pumpapaj bara för att det hör till.

pumpa4

 ♦ Äckliga kryp och spindelnät är definitivt ett måste för halloweenfirande.

♦ Bus eller godis är ett favoritinslag. Har ni koll på godiset du bör undvika om du vill slippa bus? Eller vill du helst ha bus?

♦ Läskiga drinkar.

♦ Galen och tokigt läskig mat.

♦ Spökliga och hemska dekorationer.

2b5a6-31okt1

Som ni säkert redan förstått så har jag redan skapat mig en lång lista hos Partykungen. Hos Partykungen hittade jag precis allt till halloweenfesten. Förutom maten och dricka. Jag tycker verkligen om när jag kan hitta allt som jag behöver på ett ställe.

87fe6-31b

Puss & Kram

”Inlägget är i samarbete med Partykungen”

 

 

 

 

15 thoughts on “Tänker du fira halloween?

Add yours

  1. Jag har dom senaste åren inte firat Halloween och har inte planerat något för detta året eller. Bortsett i från att vi besöker Kolmårdens djurpark .

  2. Jag är sugen på att planera en halloweenfest men jag inte riktigt säker än, men blir att jag gör det så ska jag lätt in där och kolla maskeraddräkt 😀

  3. Halloween är en så fantastisk högtid😍 Jag har älskat den så länge jag kan minnas 🙂 Det är en perfekt högtid eftersom en då får en anledning till att sticka ut❣ Dräkten med tyllkjolen var snyggast. Ljuslyktor och pumpor är ju också trevliga 😇🕯

  4. Förr firade jag halloween genom att festa och klä ut mig. För 3 år sen klädde jag ut mig till bondbrud 🙈 framöver så lär jag få fixa halloween kalas för sonen. Han fyller år i slutet av oktober så det är rätt så givet att det kommer bli kalas med halloween tema

  5. Men vad roligt att höra om Halloween! Jag firar dock inte det, inte direkt på ett stort sett, kan tycka det är kul med att skära lite pumpa och så, men sällan det blir av tyvärr! Men roligt att höra att du trivs och vill ha en halloweenfest, för kan ändå förstå det är roligt! 🙂

  6. Hade varit sjukt kul med en riktig halloween fest. Det ska jag ha ett år men inte det här.
    Så mycket coolt det finns 👻🎃

  7. Jag brukar inte fira halloween faktiskt, har nog aldrig direkt gjort det! Nån gång kanske .. jag och mina tjejer brukar har temamiddagar några gånger per år så jag får klä ut mig då istället =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: