Dagens Vill Ha.

Godmorgon.

Idag är det redan torsdag. Jag tycker denna veckan har rusat fram i ett rasande tempo samtidigt som det känns som om tiden står stilla. Att jag är förälskad i Gotland det vet ni redan. I veckan hittade jag via en vän Prima Gård. Prima faktori är namnet på Emmas lilla fabrik där hon designar och tillverkar inom keramik, silver och naturläder.

Jag blev helt såld på hennes fina örhängen. Örhängena skapas i svenskt vegetabildgarvat naturläder och silver med ord som kan delas och sättas ihop så innebörden blir olika. Efter många tankevändor bestämde jag mig för att välja Du ger – du duger!  Dock så finns dessa inte ännu att beställa men de är på G.

Vissa saker kan vi inte påverka. Dessa örhängen bär alla på påminnelse som kan hjälpa oss att hantera vardagens och livets svårigheter.

Vilka hade ni valt?

prima1

Här hittar ni dem:

Kan – ske, Du – ger och Let – go.

29

 ♥ Puss & Kram ♥

 

14 reaktioner till “Dagens Vill Ha.

Lägg till

  1. Riktigt fina! Jag hade nog valt Let Go.
    Tycker det är kul när man hittar ett mindre företag med saker man blir riktigt förtjust i. Känns mycket roligare att ha något som inte många andra har. 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: