Vad tog denna dagen vägen?

Halloj.

Vad tog denna dagen vägen? Känns som den sprang iväg och jag inte hann något alls men nu när jag sitter här med datorn i knäet och fixar dagens bilder ser jag ju att så var det inte alls. Först ut blev bloggfix och en början på ett samarbete som inte blev klart. Därefter åkte jag till Zetas Trädgård och tog en fika med Sanna. Därefter till Skärholmen för att byta en tröja till Tilda. In på ICA och handla tyvärr glömde jag fikat som Marcel skickade bud om. Well well sådan är jag nu. Väl hemma fick jag andas en stund innan jag gick ut på en underbar promis i skogen. Efter middagen så har jag varit så tok duktig och fixat med all tvätt. Nu äntligen har jag landat med datorn och en god kaffe framför IDOL.

Zetas Trädgård är verkligen en oas.

Jag var lite tidig så jag hann gå runt bland alla fantastiska rosor. Varje gång jag är på Zetas hamnar jag där och min dröm och en egen rosträdgård kommer tillbaka.

13c13b

13g13h

Trädgårdscafét.

Cafét är så mysigt. När vädret tillåter sitter de flesta ute i trädgården och fika eller äter. Sanna och jag satt ute där vi brukar sitta och även idag fick vi sällskap av de små fåglarna. Idag var det lite småkyligt så vi kurade in oss i filtar. Jag blev tokglad när jag idag så att cafét tagit in kolor från Pärlan. Jag är helt tokig i Pärlan och alla deras kolor så för mig blev det ren lycka. En sak som alltid slår mig när jag fikar på Zetas är hur vackra alla bakverk är. Här får man verkligen fika med ögonen.

13j13k

Måste bara visa…

Alltså hur fina var eller är inte dessa lyktor till trädgården. Tänk att rost kan vara så snyggt.

13l

puss33

 

14 thoughts on “Vad tog denna dagen vägen?

Add yours

  1. Det var längesen nu jag besökte Zetas, men det är så fint där! Håller med om att man fikar med ögonen 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: