Varför får stora kameran följa med så sällan?

Hej.

Idag åkte jag in till stan för att ha möte, gå på salt och ljusbehandling och shoppa lite åt Tilda. Ofta brukar jag planera in så det finns goda marginaler mellan mina to do saker. Oftast när jag har mina dagar i stan eller på andra spännande platser lämnar jag stora kameran hemma. Varje gång blir jag lika irriterad på mig själv varför jag gör så. Ni vet känslan när man verkligen ser något som man vill fota men får göra det med mobilen för stora kameran ligger kvar hemma. Suck vad jag blir trött på mig själv ibland. Idag när jag gick runt omkring mellan de små gränderna i Gamla Stan hade jag gärna släpat runt på stora kameran. Men man lär sig väl någon gång av sina misstag, eller vad tror ni?

Runt runt i Gamla Stan.

Dagens möte gick snabbt vilket var skönt. För då hann jag gå runt och andas. Vilken skatt Gamla Stan är. Det tänker jag på varje gång jag är där. Vilken historia stadsdelen har – nästan lite magi faktiskt.

12d12b12c12f

7

8 reaktioner till “Varför får stora kameran följa med så sällan?

Lägg till

  1. Samma här, men jag har tröttnat på min systemkamera. Känner att jag behöver något annat, mycket lättare, som gör att jag inte tvekar eller ”orkar” bära med mig den. Skulle vilja ha en spegellös. Fina foton från Gamla Stan!
    /Lisa
    majamyra.se

  2. Haha känner så igen mig i det där att man alltid hittar saker att fota när man inte har kameran med sig. Jag har en större systemkamera och en som är lite mindre så brukar ofta ta den mindre om man ska ut 🙂

  3. Ja det är otroligt fint där i GamlaStan, älskade att gå där då jag jobbade i Sthlm. Jag sökte ett jobb där som jag fick erbjudande om sedan, ett kontorsjobb, tackade dock nej till det då jag redan fått ett annat då.

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: