Dags att ta tillbaka Nine Twelve.

Hej.

Fy för mig och min usla uppdatering just nu. Jag ber om ursäkt och lovar bättring men just nu är livet lite extra jobbigt och surt. Bad days har jag liksom inte så mycket lust att varken skriva om eller berätta. Jag tog en fika på Spaaks bara för att med mig själv.

11d

Nine Twelve tomorrow.

Har ni några dagar om året som är som mest jobbiga av olika anledningar? Så långsökt och svår fråga såklart. Egentligen så vill jag nog mest säga att jag har två datum om året då jag verkligen inte alls funkar eller kan tänka klart. 11 och 12 i september är mina dagar. De dagarna är det som om hela jag går i låsning och blir helt handlingsförlamad. Helt sjukt att det fortfarande är så men det är sanningen. En av mina pratpersoner säger nu är det verkligen dags att jag tar tillbaka dessa dagar och gör dem till mina alldeles egna och speciella dagar. Är det någon dag gamla mönster ska brytas så är det på de så kallade dåliga dagarna.

11h

Varför dessa dagar och varför?

De frågorna som jag vet att ni skulle fundera på lämnar jag här – en dag kanske jag är redo och gjort upp med min hemlighet. En sak vet jag att dessa dagar gick jag sönder en bit vilket påverkat mig och hela mitt sätt att vara.

Dags att ta tillbaka Nine Twelve.

Det är verkligen dags att ta tillbaka de två dagar som fattats i min almanacka i flera flera år och göra dem till mina dagar – You go girl. Så imorgon har jag en dag i stan med möte och Kamilla tid.

11sep1
Stackars lilla mig – jag ser tröttare ut än tröttast och ögon en är hur stirriga som helst bara för att försöka se lite Piggelin ut.

pusskram

8 thoughts on “Dags att ta tillbaka Nine Twelve.

Add yours

  1. Skickar dig en stor kram.
    Håller med dig om att det kan vara dags att ta tillbaka dagarna, men lättare sagt än gjort.
    Ha en toppen dag 💕

  2. Oj vilken svår fråga! Jag har inte tänkt alls på det, har nog inga speciella dagar som ständigt är såna dagar.. Mer att jag blir på ett sätt, men det är olika dagar jämt så att säga! Hoppas du tar tillbaka dagarna! 🙂

  3. Jag har nog en sån dag, men den är inte så pass jobbig att den stör i min vardag. Eller, det har blivit bättre med åren. Men jag tänker på den varje år när den är på ingång. Hoppas du lyckas till att göra idag till din dag! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: