Pinsamt och katastrof.

Hej.

Hör ni vilket jäkla virre varv. Pinsamt eller katastrof jag vet faktiskt inte vad jag ska kalla det eller säga bara att just nu är det nästan mer än pinsamt att vara tillhöra landet Sverige. Nog för att jag tröttnade tidigt på hela valrörelsen där det kastades skit och anklagelser både hit och dit och förtidsröstade första veckan man kunde göra så. Var det en härva i svensk politik under valrörelsen så var den ingenting mot vad det är nu.

Vi föräldrar….

Lär och uppfostra våra barn att tala sanning, stå för sina åsikter och att låta alla säga sin mening. Att alla människor har lika värde, samma rättigheter och skyldigheter. Att vi pratar med varandra om vi tycker olika – vi ger och vi tar. Hoppsan så ska vi tydligen inte göra längre.

11a

Är det så här vi gör i Sverige?

I dagens skolor och förskolor lär vi våra barn och ungdomar att inte utöva mobbing, trakasserier, kränkningar eller utfrysning när vi pratar om värdegrund och likabehandling. Dessa delar ingår i bägge läroplanerna. Vad eller var gick det fel? För vilka ska denna människosyn gälla?

OMG – Vad håller Sverige på med?

7

4 reaktioner till “Pinsamt och katastrof.

Lägg till

  1. Haha. Just nu känns det som att vardera block är varsin 3-åring som står och ryker åt varsitt håll i samma spada och vägrar ge sig. Och sen står den tredje 3-åringen (Jimmie) på sidan av och gallskriker för att han inte får vara med i dragkampen!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: