OH MY GADD Eric Gadd.

Halloj.

Idag blev det snabba puckar på kvällen. R fick biljetter av sina ljud och ljuskollegor som gör Eric Gadd Hamburger Börs. R är också ljudtekniker och jobbar med musik. Ikväll körde de första publikrepetitionen innan premiären på torsdag. Självklart ville R gå som Gadd är en stor idol för honom och jag fick följa med, på den vägen blev det. Börsen som vi säger här i Stockholm om Hamburger Börs har nog den finaste baren vi har här i Stockholm. Guldväggar och guld målat tak i  olika motiv.

10eric610eric210eric1

OH MY GOD Eric Gadd.

Erid Gadd berättar sin musikhistoria och historierna bakom hans låtar. Gadd är i mina ögon Sveriges soulkung nummer ett. Föreställningen var fantastisk och flera av numren fick stående ovationer. Hög nivå – jag tackar och bugar. Jag som inte är något soul eller funk fans tycker mycket om föreställningen. Det svänger ordentligt och det finns en skön stämning och en publiknärhet som jag är övertygad om att alla gillar. Vill ni göra något roligt som samtidigt svänger i höst – gå och kika på Gadd.

10eric410eric310eric5

puss1

 

 

19 reaktioner till “OH MY GADD Eric Gadd.

Lägg till

  1. Har aldrig riktigt lyssnat på honom, jättemycket i alla fall, men han är riktigt duktig! Vad kul att ni fick biljetter och tyckte det var en bra show 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: