Årets hockeyfilt och ljus i massor.

Hallloj.

Denna veckan har jag verkligen tagit det hur lugnt som helst. Ändå protesterar kroppen högljutt att andas ta det lugnt. Jag är fullt medveten om vad som händer och varför, så klok har jag blivit nu men nu är det som det är tyvärr.  Nog om detta trista just nu men med denna kännedom kanske ni förstår varför mina inlägg inte är så roliga, varför jag inte gör så mycket i veckan. Jag måste helt enkelt spara mig till helgen som ska tillbringas i Uppsala på hockeycup.

Ljusförrådet påfyllt och årets hockeyfilt.

Visst finns det många många roligare ljus än IKEAS men är man som jag som älskar att tända ljus och oftast gör så varje kväll och många ljus för att förstärka myskänslan så går det år ett gäng ljus. Jag brukar köpa några fin ljus men även använda mig av IKEAS som jag faktiskt är hur bra som helst. Så nu är förrådet påfyllt så vi kan mysa loss här hemma med tända ljus igen.

6c6b

Årets hockeyfilt.

Men så löjligt med en filt för varje år har jag fått höra. När jag fått höra sådana kommentarer i olika situationer blir jag motvalskärring ut i fingerspetsarna och tar i ända från tårna bara för att. Jo jag behöver en ny hockeyfilt varje år. Hockeyfilten används flitigt på alla matcher som jag kikar på under hela säsongen. Utan en gosig filt eller en hockeykjol som flera kvinnor kör på hade vi aldrig hejat fram våra favolag och spelare så bra som vi gör.

Hockeyfilten har blivit en filt från IKEA inför varje ny säsong. De har varit ljusgrå, mörkgrå, lila, blå vit mönstrad, rosa och en svart som fick kastas för den fick en ett annans barn spya på sig när vi besökte Donken. Min filt låg bredvid mig på bänken och det sjuka barnet satt på samma bänk på andra sidan filten. Den filten fick barnets föräldrar ta hand om för jag och mina barn rusade ut från Donken. Vem vill bli smittad? Inte vi i alla fall.

Svårt att välja filt och färg. I år fick det bli en lite lyxigare och större. Jag köpte en fleece pläd eller överkast står det på lappen. I isblå färg. Färgen kan ju inte bli mer rätt när det är till ishockeymatcherna den ska användas.

6a

Gosigare än gosigast.

Självklart så kunde jag inte hålla mig till imorgon då det blir hockey med att mysa med filten. Alltså filten är gosigare än gosigast – helt underbar. Vi kommer nog trivas denna säsongen, det känner jag redan på mig.

6d6f

Må så gott.

puss1

20 thoughts on “Årets hockeyfilt och ljus i massor.

Add yours

 1. Sådana filtar har vi med fleras st och det är sååå skönt, så gossiga, som ett enda stort gossedjur. Ljus kan man inte ha för mycket av.

 2. Ja ljus är en otroligt skön mysfaktor så här i urrmånaderna som kommer
  Jag är också helt tokig i plädar av alla de slag
  Sist nu handlade jag en med blomblad, tror det var på Rusta, så jäkla snygg och skööööön 🙂

 3. Klart man behöver en filt att mysa med det förstår väl vem som helst.
  Bra val av färg 👍
  Jag vill också till Ikea behöver bunkra upp inför höst och vinter

 4. Dom filtarna är så mysiga. När jag tittade på min bror när han spelade hockey så hade vi alltid med filt. Det blir så kallt i en hockeyghall annars. Hoppas att deras matcher går bra i helgen 🙂

 5. Man vet att hösten är på ingång när det är dags att köpa ljus på Ikea! 😀 dags att bunkra upp snart här med.
  Tänk vad folk ska ha åsikter. Låter som en kul tradition med ny filt! Det hade nog jag också satsat på varje år.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: