Fredagsfika i farten.

Hej.

Jag har sprungit runt som en galning och fixat med allt här hemma känns det som. Promenaden som jag hade planerat in fick stycka på foten för allt annat. I eftermiddag ska det bära av till Uppsala för hockeycup och hotellhäng hela helgen. Så visst är det lite att fixa med och planera då äldsta inte vill eller kan hänga med. Dottern egentligen har träningar idag och på söndag. R är borta på jobb. Om det går som planerat åker T pendeltåget till träningen från Uppsala på söndag om Wille kan hämta henne när träningen är slut. Detta pussel som alltid ska läggas kan ta knäcken på även den bäste.

Fredagsfika i farten.

Så där blev det ingen fika på café idag utan hemma med en avskuren halvliters glasspaket så som syster och jag alltid gjorde när vi var barn. Inte det sämsta alls för glassen var riktigt god. Förhoppningsvis kan vi få till en godfika i Uppsala redan imorgon. Har ni några bra tips på bra cafér i Uppsala?

7a

5apuss1

13 reaktioner till “Fredagsfika i farten.

Lägg till

  1. Sådär brukade jag ofta äta glass när jag var liten, och om jag råkar ha ett halvliterspaket händer det fortfarande. Men som fullvuxen snarrtarm köper jag oftast större glasslådor – vilka också går att äta direkt ur! 😀

  2. Äter du din glass så? Gud vad smart! Detta har jag aldrig tänkt på förut men fasen vad smidigt…. Jag tar alltid ut den i en skål istället haha 😀

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: