Kvalitetstid med min Tilda.

Hej.

Jag är glad i hela mitt hjärta fortfarande efter min förmiddag med Tilda. Tänk att det behövs så lite för att göra något som bara blir så himla bra. Mitt lilla ♥ – jag älskar dig.

Kvalitetstid med min Tilda.

Idag ville Tilda följa med mig på min promenad i skogen. Så roligt såklart tyckte jag. Vi packade ryggsäcken och tog med varmchoklad och kaffe och gav oss iväg. Första målet blev min nya utsiktsplats där vi tog vår dricka och pratade om ett nytt recept som Tilda kommit på. Efter en stund lekte vi kurragömma och Tilda klättrade i träd.

2a2b2c

2d

– Titta mamma jag hittade ett fågelbo, men jag tror de flyttat ut!

2e

Vi hamnade vi Övrasjön.

Tanken var att gå vidare till Brosjön men vi tog en annan stig och hamnade vid en liten badplats vid Övrasjön. Himmel och pannkaka så vackert det var vid denna lilla sjö. Solen sken och sommaren var tillbaka idag. Så inte blev jag förvånad när Tilda fick feeling och hoppade i och badade.

2f2g2h2i

Kvalitetstid när den är som allra bäst.

puss33

 

E704EC9B-F18D-42DC-BAF68952890CA1BC-B0A0DF50-5467-4F15-9AB9BF5C7F1866FB

5 thoughts on “Kvalitetstid med min Tilda.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: