Bloggmiddag på Gula Huset.

Hej Hej.

Sitter med morgonkaffet och försöker vakna till. Igår eftermiddag begav jag mig ner till Linköping för att vara med på en Bloggmiddag på Gula Huset. Tur för mig att jag kom ner i god tid och hann slinka in och ta en kaffe innan det var dags.

1b

Bloggmiddag på Gula Huset.

Vi var en liten skara då två av bloggarna fått förhinder i sista sekund. Det gjorde oss andra ingenting för vi hann verkligen prata med alla och vi blev ett gäng och inte flera som det ofta annars kan bli på middagar. Middagen anordnades av Marica och Frida som jag följt ett tag nu. De andra bloggarna var helt nya för mig.

Min mat var kanske inte den roligaste fast rätten lätt väldigt god ut i menyn. Lite småknasigt var det allt att Johanna och jag som beställde precis samma rätt fick två helt olika upplägg och jag fick med skrapet av hasselnötterna. Visst skulle jag klagat men jag orkade faktiskt inte lägga energi på det. Jag har lite svårt för när maten blir för flåtig vilket jag tyckte min var men men skit i det nu. Trevligt hade vi i alla fall.

IMG_4415

Tankar och tips flödade.

Självklart så blev det mycket blogg prat vilket hör till bloggmiddagar. Jag tycker alltid att det är roligt att träffa personen bakom bloggen. Mycket prat om samarbeten, rabatter, gratisprylar och familjeliv hamnade vi i. En hel del skratt och allvar kom också fram.

IMG_4426IMG_4423

Jag kom tvåa i tävlingen.

Vi hade även en frågetävling med 1 X 2 frågor om varandras bloggar och liv. Jag kom tvåa. Jätteroligt så klart men det sög att jag svarade fel på frågan om vilken månad Fridas lilla son är född i vilket jag borde kunnat räkna ut. Vinsten var ett helt sett med koppar och fat från Tupperware. Helt perfekt att ta med i fikakorgen. Tackar och bockar för vinsten.

IMG_4429

Tack för en superkväll.

Frida
Marica
Anna-Karin
Maria
Johanna

Snart ska jag gå igenom min goodiebag tillsammans med Tilda.

puss1

11 thoughts on “Bloggmiddag på Gula Huset.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: