Vinst för Flempan igen.

Hej.

Min söndags eftermiddag och kväll blev det hockeymatch igen. Igen säger jag och hockeysäsongen har knappt börjat. Jag tror att jag säger igen för att jag kanske först nu insett att det är höst på G även om vi idag haft sommarväder här i Stockholm. Precis som alltid har jag lite svårt för att se tjusningen med hockeyn innan jag ställt om mig själv till höst.

Vinst för Flempan igen.

Jag har suttit ett tag och klurat på om ordet igen skulle få stå med eller inte. Men kom fram att här på Kamillas Kamera är det mina ord, bilder och tankar som bestämmer och jag säger att Flempan vann igen för så har det varit i alla de träningsmatcher de spelat hittills i år. Jag tycker att det ser bra ut för Flempan och både tror och hoppas att det kommer gå bra för dem i Elit i år. Jag hejar och kommer hålla mina tummar för killarna så är det. Heja Flempan!!!

2hock22hock32hock1

1078_sovgottdromsott

PUSS & KRAM

7 thoughts on “Vinst för Flempan igen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: