All in Fredag – fika, present och fokus!!!

Hej Hej.

Hör ni det är fredag idag. Det firade jag med lite extra sovmorgon i morse då jag inte behövde kliva upp och väcka någon. Medan jag satt och åt frukost hann jag få ut ett samarbete som jag haft med Bygghemma.se skönt att hunnit vara lite effektiv innan dagen drar igång på riktigt. Dagens planer var att gå ner till centrum men det ösregnade så jag var bekväm och tog bilen istället.

All in Fredag – fika, present och fokus!!!

Så skönt att jag redan kan checka av både fika, present och fokus innan klockan slagit 16. Nu kan jag försöka kurera mig för min förkylning vill inte riktigt ge med sig. Att leva på alvedon funkar kanske någon dag men är inte så fiffigt i längden. Kanske smart att koka nya ingefärashoots så de kanske kan skrämma bort bacillerna.

All in Fredagsfika. Jag mötte upp Sanna på Spaaks och tog en fredagsfika tillsammans. Kan ni tänka er eller kryss i taket vilket ni vill men jag mumsade endast på två små brysselkex. Jag kom ju andra sida nästan precis från frukosten men jag sparade mig till kvällen då T och jag bestämt att vi skulle mumsa chokladbollar.

31a31b31c

All in Fredagspresenten. Vad jag skulle köpa i fredagspresent till mig själv idag stod klart i morse när jag bara inte kunde hitta min svarta eyeliner. Den var som bortblåst. Ett slag tänkte jag att T kanske gjort sig till lite extra idag men så var det ju inte alls. Så en ny eveliner var presenten. Jag hade tydligen varit extra snäll och fick även ett gloss till läpparna. Varsågod bästa finaste jag!

31d

All in Fredagsfokus. Denna veckan har jag verkligen mått bra av mina promisar i skogen om jag hållit till hemma vid. Så efter svängen i centrum bytte jag om till regnjacka och gummistövlar och gav mig ut på långa skogsturen.  En skogspromenad fick bli denna fredagens fokus stund. Superskönt men det var för långt idag då jag fortfarande inte är 100 från min förkylning. Termometern visade 37,9 och det är feber när det kommer till mig som ligger så lågt som 36,6 i grundtemp. Hur som helst i skogen var det skönt och flera roliga vattenpölar som jag kunde plumsa i och genom.

31f

Hoppas nu att jag sover bort förkylningen helt tills imorgon då det vankas bloggmiddag i Linköping för min del.

puss33

3 thoughts on “All in Fredag – fika, present och fokus!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: