Spökvandring på Södermalm.

Hua Hua.

Jag är nyss hemkommen från en Spökvandring på Södermalm med Promenadteatern tillsammans med syster. Vi hade en toppen kväll i mörkret längs de smågränderna uppe på Söders höjder. Det kändes som det ända som saknade med kvällen var ett glas bubbel på Mosebacke men det tar vi en annan gång. Extra roligt blev det när jag överraskade Cicci totalt som inte en susning om vad vi skulle göra utan bara fick en id och plats. Överraskningar kan bara bli så bra ibland, denna blev en sådan.

30k

Spökvandring på Södermalm.

Första anblicken när vi alla i spökgänget som skulle gå på vandringen fick se vår guide var lite skeptisk. Vilket visade sig vara helt fel. Guide var fantastisk och kunde sina historier och var en enastående berättare och presentatör. Vi samlades utanför Stockholms vackraste kyrka Katarina där vi fick höra historier om Rump Malin och häxor som verkat runt kyrkan.

30e

2297CB15-0EBD-4F54-9329-77C2365D0DA7.jpeg

6AF19BA0-510A-40ED-B192-C5D2A2ABD09E.jpeg

30c30d

Vi fick gå i trakter på Söder som jag inte varit så mycket i vilket var extra roligt. Vandringen var väl värd att gå. Att sedan vädret var så skönt och Ledin spelade på Djurgården vilket vi hörde och även att Pluta körde på Mosebacke gjorde det nästan magiskt att gå runt i Stockholmskvällen och lyssna på spök och läskiga historier.

30j

30h

Tack för ikväll bästa syster ♥ Sov gott.

99836F16-5071-4488-A459-4C8C3593642B

puss1

18 thoughts on “Spökvandring på Södermalm.

Add yours

  1. Gick på en här i Göteborg för nåt år sen. Riktigt bra faktiskt. Mycket historia men hade vävt in i vanliga människors liv.

  2. Åh så spännande! Har velat gå på en spökvandring hur länge som helst (Gamla stan har ju en också) men det har aldrig blivit av tyvärr.

  3. Jag går inte på spökvandring. Men skulle kunna tänka mig att gå. Men det blir för sent på kvällen. Och jag somnar redan kl 20. För då är jag jättetrött. Jag går upp tidigt. Går upp redan kl 5.30. På morgonen

  4. Det hade jag också velat gå på..så spännande 🌸
    Kanske dags att ta tag i listan med allt man vill göra och börja beta av 🌿

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: