Nu är det gjort – jag har sagt mitt.

Hej Hopp.

Varför dra ut på det? När jag ändå var tvungen att poströsta för att jag inte är hemma på självaste valdagen var det lika bra idag. I väskan låg ju röstkortet som jag hämtat från brevboxen några timmar tidigare plus att jag redan bestämt mig för vilka som skulle få mina röster. Så lets do it!

Rösta är speciellt.

Nog för att det är kontroller på när vi ska göra pass eller öppna bankkonto till exempel men när man ska rösta då läses leg och nummer av flera gånger om. Det är väl bara bra men det känns som det skulle vara lika eller noggrannare med pass. Jag trodde att jag skulle vara ensam om att rösta en tisdag strax efter lunch men så var det inte, Tumba medborgarkontor hade kö för att rösta. Kön var inte så lång men det var några före mig.

28k

Nu är det gjort – jag har sagt mitt.

Det känns skönt att vara klar och inte behöva tänka på valet mer förrän valdagen då resultatet kommer. Må nu bästa parti vinna eller så kanske man inte säger. Tror nog ni förstår vad jag menar.

28l

5aug1

Ha en fortsatt fin tisdag.

7

 

 

 

14 thoughts on “Nu är det gjort – jag har sagt mitt.

Add yours

 1. skönt att ha gjort de nu 😀

  dock lite knas att dela bilder som inte alls stämmer o som en random människa gjort för att jävlas

 2. Jätteskönt att förtids/poströsta! Jag skall nog göra det i år jag också även om jag tycker att det är lite av charmen att gå och rösta på just valdagen 🙂

 3. Svar: Hej! Har haft en liten paus från sociala medier, men nu är jag tillbaka 🙂 Hoppas allt är bra med dig! Kram

  Skönt att förtidsrösta, jag själv ska dock inte göra det och står fortfarande och velar mellan vilket parti jag ska rösta på – eller om det helt enkelt blir blankt 🙂

 4. Tror att jag också ska rösta innan valdagen..men sen samtidigt borde man ta med sonen på själva valdagen så han får se😬
  Jag får se hur jag gör..men rösta det ska jag

 5. Väntar alltid till valdagen då det är tradition för mig 🙂 Självklart ska jag rösta, och har vetat hela tiden vem som får min röst.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: