Nu är det gjort – jag har sagt mitt.

Hej Hopp.

Varför dra ut på det? När jag ändå var tvungen att poströsta för att jag inte är hemma på självaste valdagen var det lika bra idag. I väskan låg ju röstkortet som jag hämtat från brevboxen några timmar tidigare plus att jag redan bestämt mig för vilka som skulle få mina röster. Så lets do it!

Rösta är speciellt.

Nog för att det är kontroller på när vi ska göra pass eller öppna bankkonto till exempel men när man ska rösta då läses leg och nummer av flera gånger om. Det är väl bara bra men det känns som det skulle vara lika eller noggrannare med pass. Jag trodde att jag skulle vara ensam om att rösta en tisdag strax efter lunch men så var det inte, Tumba medborgarkontor hade kö för att rösta. Kön var inte så lång men det var några före mig.

28k

Nu är det gjort – jag har sagt mitt.

Det känns skönt att vara klar och inte behöva tänka på valet mer förrän valdagen då resultatet kommer. Må nu bästa parti vinna eller så kanske man inte säger. Tror nog ni förstår vad jag menar.

28l

5aug1

Ha en fortsatt fin tisdag.

7

 

 

 

14 reaktioner till “Nu är det gjort – jag har sagt mitt.

Lägg till

  1. Tror att jag också ska rösta innan valdagen..men sen samtidigt borde man ta med sonen på själva valdagen så han får se😬
    Jag får se hur jag gör..men rösta det ska jag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: