Alla rätt på denna starten.

Halloj.

Kontraster men samma rätt och samma avkoppling. Jag tänker på hur jag startar mina veckor. Förra veckan startades på Centralbadet med SPA och behandling medan denna måndag startades med en skön promenad långa turen i skogen. Halvvägs hem satte jag mig på min nya favoplats med sittunderlaget som legat i ena fickan. Och drack kaffe från min lilla termos som fått bo i andra fickan på jackan. Helt rätt. Känns som jag prickat in precis vad jag behövt för att kicka igång mig och veckan på bästa sätt.

Alla rätt på denna starten.

Jag sitter nu med datorn i knäet och har ätit upp mitt äpple och ler åt att jag faktiskt gjort något bra och känner att jag sakta men säkert är på G. Denna gången ska jag göra alla rätt jag bara kan. Fast jag borde ha ett kaos inombords så känner jag ett lugn. Tänk vad skogen gör med oss. Tänk vad min förmiddag i skogen gav mig energi och ro.

27a

Önskade att jag kunde något om svampar.

Längs spåret möte jag flera människor med sina svampkorgar. Den ena mer fylld än andras. Svamp är något som jag aldrig lärt mig ännu. Just idag skulle det varit mysigt att kunnat plockat med mig lite svamp hem och lagat något gott.

27b

7

13 reaktioner till “Alla rätt på denna starten.

Lägg till

  1. Så härligt du startar dina veckor! 😀 Jag skulle också vilja kunna mera om svamp. Känner typ bara igen kantareller och flugsvamp 😀

  2. Så härligt att starta dagen och veckan i skogen. Jag har alltid vart lite små rädd för att vara i skogen. Men det beror på att min mormor lurade mig att det fanns troll i skogen 🙈

  3. Jag tycker det är rätt mysigt att plocka svamp (har bara gjort det typ två gånger), men jag kan inget och äter inte heller svamp. Men det är skogen som gör det tror jag, alltid lika härligt att hänga där. 🙂

  4. Skogen kan göra så mycket för både kropp och själ! Har alltid älskat att vara i skogen, redan som barn så gick jag mycket i skogen 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: