Just det håret blev mörkt….

Hej.

Jisses så himla skönt, det är fredag och inga körningar mer varken hit eller dit. Fredagsfeelingen har verkligen infunnit sig. Jag har en känsla av bubbel inom mig efter dagens samtal med min coach, hen tror verkligen att jag är på G nu. Hmm vet inte vad jag ska tro men stödet från hen är så viktigt för min resa. Tack och Puss &Kram!

Smakråd åt Wille.

Jag är så glad och nöjd att jag som mamma verkligen har och tar mig tid att vara med mina älsklingar all tid de önskar och jag kan. Idag ville William ha mig som smakråd när han skulle shoppa nya byxor. Han har vuxit ur alla sina byxor förutom ett par i sommar så det var verkligen dags. Tänk att båda mina småkillar är så långa och stora nu ena är 187 och andra 185 cm och lilla jag mäter bara 163,5 centimeter över marken.

Innan Wille kom loss från jobbet hann jag köpa mig en fredagspresent, ta en kaffe och köpa hem en miniflaska bubbel. Jag har märkt att det är lätt att falla in i samma banor med mina fredagspresenter även denna veckan fick det bli nya trosor.  Knalligt mörkrosa bara för att…

24ee24ff

Just det håret blev mörkt….

Nu mina fina är jag mörkhårig på riktigt och det känns helt okej. För något år sedan hade jag säkert blivit tokrädd men jag känner mig så nöjd. Det blåser nya vindar för mig nu på alla håll och kanter. Som sagt ska jag förändra mitt liv så kan jag lika gärna förändra hela mig.

24cc24dd

29

PUSS & KRAM

20 thoughts on “Just det håret blev mörkt….

Add yours

 1. Snyggt med mörkare hår, jag längtar tills jag ska till frissan nästa fred, då ska jag också färga det mörkare =D

 2. Du klär i mörkt hår 🙂 Är dina pojkars far lång? Jag tänker att längd brukar ju gå i släkten 🙂 (Min lillasyster är den längsta kvinnan på vår finska sida av släkten, jag är ungefär på samma längd som de andra ^^; ) Du är ungefär lika lång som min bästis är. Vad skönt att du även känner att din coach är bra, stöttning behöver vi ju alla ibland <3

 3. Otrolig snygg hår färg..och dina naglar gjorde att jag dog lite 😍
  Haha det måste vara en så konstig känsla när ens barn blir så stora.
  Har själv en son så det kommer troligen hända mig med 😬

 4. En skönhet klär ju i allt eller hur =) Jättefint! Det är så härligt när barnen behöver oss, även de stora pojkarna! Kram

 5. Visst är det skönt när man kan ställa upp för barnen och att de söker ens smakråd även i tonåren/vuxenlivet.

  De där trosorna var snygga! Kaffet såg heller inte fel ut.

  Du passar i den mörka färgen. Inte för mörk mot din hy men ändå mörk. Snyggt!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: