För mig finns det inget tråkigare…..

Halloj.

Så där nu är äntligen halva tvätten klar givetvis med en kaffe i solen med några chokladbitar allt för att inte tråka ut helt och hållet. För mig finns det inget tråkigare än att ta hand om all nytvättad tvätt. Den ska strykas, vikas och sorteras därefter bäras bort och in i alla olika garderober. Skit tråkigt säger jag. Idag blev det Katrin och Bingo i mina lurar och kaffet i solen som gjorde att jag fixat dock bara halva tvätten ännu.

25a

Vad har ni för er idag?

Jag och killarna ska åka till Barbro, svärmor som fyller 70 år idag så det blir kalas för min del. Ikväll ska jag krypa ner i badet med badbomb och lite bubbel för det är jag så attans värd. Ha en toppen dag nu mina sötnosar. Dags att väcka killarna.

puss33

 

15 reaktioner till “För mig finns det inget tråkigare…..

Lägg till

 1. Jag håller med dig fullständigt! Struntar i att stryka allt som inte är ett absolut måste. Skjortorna t ex kan man styka bara kragen och lite av fronten på om dom ska bäras under en pullover eller kavaj 😀 Slösar inte tid på tyg som ingen ser! 😀

  Gilla

 2. Håller helt med dig på den här punkten… men jag struntar i strykningen… haha.. vi går runt som ett gäng russin 😉

  Idag har vi varit med sonen på akuten, han har halsfluss och nu ligger vi och tittar på Masha (jag läser bloggar)

  Ha en fin lördag
  Kram kram

  Gilla

 3. Åh håller helt med dig, jag tvättar också och har precis hängt upp, haha döden! Kalaset blir ju trevligare iaf 😉
  Svar: Ja det har du varit länge Kamilla, så himla kul! Ja, det åfr vi verkligen hoppas att vi gör!

  Gilla

 4. Att tvätta är också fruktansvärt tråkigt 😂 Att hänga upp kläder på klädstången ute på balkongen gillar jag att göra, men att sortera och tvätta är jättetråkigt. Chokladbitar låter ju däremot riktigt trevligt 🙂 Att sitta i solen på sensommaren när hösten närmar sig kan vara trevligt också ☀️ Hoppas att kalasbesöket blir trevligt sedan 💖

  Gilla

 5. Håller med dig om tvätten. Hemma hos oss ligger strumpor och underkläder kvar i Ikeakassen ett par extra dagar. Härligt att ta en paus med kaffe och choklad. Vi var hem till svärföräldrarna och fikade, sedan fick vi besök av några vänner på kvällen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: