Johanna, jag och en kaffe i solstolen.

Halloj.

Jag har haft bästa fredagsfokus stunden på bra länge. För första gången på länge fanns tiden på riktigt för bara mig utan några som helst måsten som pockade på min uppmärksamhet runt hörnet.

Johanna, jag och en kaffe i solstolen.

En av alla de bloggare som jag följt under en längre tid är Johanna Toftby. Jag fastnade för henne för att hon är en tjej som kämpat och aldrig get upp hoppet eller sitt driv. Hon har inte haft ett så lätt liv men alltid lyssnat på sitt hjärta. Johanna har peppat och engagerat mig på flera sätt och vis. Så när hon nu skulle släppa en egen bok var jag inte sen på att beställa den.

Gissa om det bokpaketet slets upp snabbt och min fokus stund fick ändras till en stund ut med en kaffe, Johanna och jag. Nu har jag kommit halvvägs och är så fascinerad över denna fantastiska kvinna. Allting går och ingenting är försent förrän sista andetaget är det som jag alltid tänker på när jag läser inspirerande människor. Tack Johanna – du är så klok och engagerande.

24aug124b

Förresten så har gjort mig fredagsfin också.

Idag blev det dags att äntligen trolla bort de nya små grå. Förr innan jag blev mörk på riktigt syntes de ibland men nu när jag är mörkare syns de direkt. Vilket jag inte alls gillar såklart. Så när alla barnen var iväg och nya tvättmaskinen var levererad och installerad var det dags. Visst blev jag mörkare alltid men det var ju det som jag ville. Jag körde på samma färg som jag hade förra gången allt för att vara på den säkrare sidan. Hur som helst – jag blev nöjd och det är ju viktigast av allt.

24

Dags att åka och möta upp Wille för att vara smakråd när han ska shoppa nya kläder.

puss1

 

6 thoughts on “Johanna, jag och en kaffe i solstolen.

Add yours

  1. Vad kul – har inte läst boken, men träffat Johanna och hennes man (sambo?). Härliga människor båda två!

  2. Förstår om du slet upp paketet snabbt. Ska kolla in henne. De flesta youtubers jag sett är så fjantiga, eller så är det jag som är gammal 😉

    Lite ny färg i håret piggar alltid upp

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: