Gympauppvisning och bus på ICA.

Hej.

På kvällen idag var jag och kikade på Tilda och Tullinge GF som visade upp alla sina lag inför kommande tävling för dem nere i Oskarström i helgen. Det är en tävling som föreningen åkt på i elva år tror jag det var och det blir tredje för Tilda. De brukar ha så galet roligt och det brukar gå bra för Tullinge.

Gympauppvisning.

Helt galet mycket människor var det inne i lilla hopp hallen där lagen visade upp sig och sina varv. Luften stod helt stilla,nästan så det inte fanns någon luft kvar för mig att andas. Men jisses så roligt med gympa. Det finns några riktiga pärlor att kika på som är riktigt duktiga och kan gå hur långt som helst.

23gym223gym323gym423gym5

Bus på ICA.

Efter uppvisningen åkte T och jag med hennes hennes ena BF och hennes mamma till ICA för att handla matsäck och annat som kunde vara bra till Oskarström. Tilda och Ellen var riktigt trötta och fnissiga redan i bilen hem så att de fick tok fnatt på ICA var inte så konstigt alls. Två riktiga galenpannor de här två.

39943077_542753309491450_6530037176980209664_n

23te223te3

pusskram

18 thoughts on “Gympauppvisning och bus på ICA.

Add yours

  1. Vad kul med tredje året för tösen 😀 Jag gillar när barn har en aktivitet att sysselsätta sig med 🙂 Jag vet dock inte vad Casper kommer välja nu i höst. Han har pendlat mellan fotboll och dansskola sedan han var 4 år haha

  2. Ja tänk om man kunde göra vad en gymnast kan! Tycker det är så kul att titta på gymnastik. 🙂

  3. Va kul med tredje året. Härliga bilder.man ska ju börja i tid med aktiviteter jag själv spelade basket från 6 år upp till 19 år.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: