-Visst är det väl du som…….?

Hej.

Mår ni bra idag? Jag mår nog ganska bra men känner mig sliten. Idag stod det några punkter att checka av på min To Do Lista saker som var inbokade och som behövde fixas. Så jag satte mig på tåget och åkte mot stan och Kungsträdgården. Tilda behövde lite småsaker inför tävlingen som laget åker på hela helgen. Present till barnens farmor som blir 70 år på lördag skulle fixas. The förrådet behövde fyllas på nu när vi faktiskt går mot mystider igen.

Först en kaffe i solen i Kungsan.

Solen sken och det var riktigt varmt men det märks att hösten närmar sig. Flera löv har redan fallit ner till marken. Jag trodde jag skulle känna sorg men jag är så oerhört tacksam för denna sommar och underbara sensommar som vi har nu att jag börjar känna mig redo.

Lite småroligt när jag smet in på mitt favoställe av Espresso House för att köpa med en kaffe ut i solen och baristan som kände igen mig ställde fram kardemumman och sa. -Visst är det väl du som älskar kardemumma? Det kan bara betyda att jag måste vara och varit stammis på detta ställe vilket började under Bragé tiden.

23a

Kungsträdgården är full av vackra statyer och monument som är väl värda att stanna och stanna och titta lite extra på.

23c23d

Ser ni också löven som börjat samlas i små högar vid trädens stammar?

23e

Fyllt på Thé förrådet.

När hösten är på G har det blivit lite av tradition att gå förbi NK kaffe och Thé för att fylla på vårt förråd av thé. Barnen har alltid älskat jordgubbsthé men ifjol började de gilla jordgubb, champagne och gräddkola vilket jag också tycker mycket om.

För eget bruk köpte jag med Stockholmsblandningen hem. Det säger ju sig självt att jag måste testa och se om det lever upp till sitt namn.

23f23g23h

 Efter alla måsten på listan gick jag bort till Arsenalgatan för att göra en touch up på min nya botox. Så skönt att behandlaren och jag tänkte lika kring resultatet. Så nu är det tillfixad så jag hoppas att den tog som den ska. Nu tänker jag lata mig en stund innan det drar igång igen med middag, gympauppvisning och packa med dottern inför kommande tävlingshelg.

7

 

11 thoughts on “-Visst är det väl du som…….?

Add yours

  1. Åhh har aldrig varit i kungsträdgården men det ser så himla fint ut så skulle gärna åka dit någon gång!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: