Dagens vill ha – Nya boots.

Godmorgon.

Tycker ni som jag att det är svårt med vilka skor man ska ta på sig nu när det börjar bli lite kallar och hösten snart är på G? Jag tycker i alla fall att det är lite knepigt. Egentligen så är det nog inte så svårt för anledningen till att jag tycker det är svårt är att jag kastade mina favoboots i våras för de hade liksom gjort sitt. Visst har jag några boots kvar men jag vill ha några nya som påminner om mina gamla favoriter.

Dagens vill ha – Nya boots.

En skobutik som jag brukar hitta snygga höst och vinter sko hos är Nilson Shoes därför började jag leta hos dem och hittade dessa som skulle funka. Jag har svårt att välja. Alla är fina på sitt sätt men vilka har jag mest användning av? Hjälp mig vilka gillar ni bäst?

22aug1

 

 1. Hittar ni HÄR.
 2. Hittar ni HÄR.
 3. Hittar ni HÄR.
 4. Hittar ni HÄR.

7

23 reaktioner till “Dagens vill ha – Nya boots.

Lägg till

 1. Jag tycker att det är så svårt nu att veta vad man ska sätta på sig. Jag skulle behöva nya skor men inte hittat några som faller mig i smaken är. Alltid kul med tips då 🙂

  Gilla

 2. Jag är sån som går i lågskor hela året om nästan haha! Försöker så långt in på året jag bara kan, för jag tycker dem jag har är så snygga och kängor jag har inte passar mig alls hah! 🙂 Vilka fina skor! Dem längst upp till vänster var väldigt fina! 🙂

  Gilla

 3. Ja, hos oss så behöver hela familjen nya skor nu inför hösten. Vet inte vad jag vill ha för några ännu, men vet att dem får inte kosta så mycket *hehe* Boots är snyggt.

  Gilla

 4. Jag behöver nya i år! De uppe till höger var super snygga!!! Jag har liknande dem nu, har haft dem i 4 år tror jag, fortfarande lika fina men börjar tappa formen. Så daga för nya nu 🙄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: