Hon gjorde min dag…….

Hej Hej.

Jag vet inte riktigt hur ska ska presentera detta inlägg eller snarare dessa bilder. Hur som helst så har jag idag varit på Hågelby och lunchat med bästa Sanna. Innan vi mötes hann jag med en stund runt i Hågelby parken med kameran runt halsen. Dagen till ära var parken fylld av både skolklasser som säkert hade någon form av uppstart, förskolegrupper och pensionärer som spelade boule.

Tror hon såg vad jag tänkte.

Jag kan ha fel men nu skulle jag kunna skylla på arbetsskada men jag tror att det egentligen handlar om en egenskap som jag har att kunna se andra människor och kunna uppmärksamma när någon faller ur en grupp och det inte känns bra. Så har jag varit under alla mina år inom förskolan och skolans värd att jag sett, uppmärksammat och slitit mitt hår för att alla ska ha samma rättigheter. En för alla alla för en – alla människors lika värde borde bli min valslogan när jag kandiderar till fullmäktige.

Vi börjar väl med dessa bilder så kanske ni förstår vad jag menar. Jag såg nästan på en gång en tjej sitta ensam vid fontänen på gräsmattan. Hon utmärkte sig inte för hennes slöja utan för att hon såg så ensam ut. Hela tiden tittade hon sig runt runt omkring i parken. Vid flera tillfällen såg jag henne sittandes ensam vid fontänen när jag gick runt och letade motiv till mina bilder. När jag gått runt stora byggnaden och gick mot fontänen för att fota vattnet kallade en lärare på en klass. Snabbt rörde sig tjejen mot klungan men valde att stå längst bak och kikade runt runt igen.

När jag till sist möte henne på väg mot Anna Giertz café för att möta upp Sanna sa jag – Hej Hej! Tjejens ansikte lyste upp och hon svarade glatt Hej två gånger och log med hela ansiktet. Hon gjorde min dag och jag tror att jag gjorde hennes. Jag blev så berörd och hade önskat att jag vågat stanna och prata med henne.

22flicka

22hå9

Hågelby är allt bra vackert.

Det är så tacksamt att ta med kameran på vackra platser. Att Hågelby är ett välbesökt utflyktsmål för många fler än vi som är bosatta i kommunen är inte alls svårt att förstå. Tänk att jag och R hade vår bröllopsfest just på Hågelby – säkert därför jag känner så starkt för parken.

22hå322hå522hå422hå822hå722hå222hå122hå10

puss1

 

10 thoughts on “Hon gjorde min dag…….

Add yours

  1. Men vilka fantastiska bilder! Så snällt och omtänksamt av dig att säga hej till fina tjejen! ❤️❤️

  2. Vad fint gjort av dig att stanna till och bara hälsa – det krävs inte alltid så mycket utan det där gjorde säkert hennes dag så mycket bättre. Det var någon som såg henne =)

  3. Fint inlägg 🙂
    Hoppas du frågade tjejen om du fick lägga upp bilden på henne 🙂 lätt att glömma att man ej får det utan deras samtycke.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: