Nödkitet fixat.

Hej.

Har ni nödkit i era väskor? Det har jag inte haft tidigare men från och men nu har jag fixat ett nödkit till mig. Nog för att jag lever i Stockholm med omnejd så det borde inte gå någon fara på mig men det gjorde det verkligen igår.

Nödkit fixat.

Jag haft stressiga och omvälvande dagar med mig själv på sistone. Så det var inte så konstigt att jag inte la ner mobilladdaren i väskan fast jag lagt fram den tillsammans med andra saker som skulle med till stan igår. Egentligen fattar jag inte varför jag la ner baddräkten och necessären som låg precis bredvid men det funkar inte att älta. Fast attans vad det var stressande när jag inte heller laddat upp telefonen under natten.

Glad i hågen hittade jag bästa platsen med laddaruttag på pendeln när jag märkte att laddaren låg kvar hemma. Så nu förstå ni kanske varför det blev så få bilder från Centralbadet igår.

21c

När jag satt på cafét efter Centralbadet och lånade laddare bestämde jag mig för nu jäklar skulle jag fixa ett nödkit som skulle vara litet och kunna flyttas mellan de olika väskorna som jag använde olika dagar. Tanken var att köpa en fin liten nesässär men den jag köpte var för stor så det fick bli en sminkväska som jag inte använt förut.

21a21b

Hjälp mig! Har jag glömt något?

Vad skulle ni lägga ner i era nödkit? Behöver era tips så jag är fullständigt redo för alla nödsituationer som kan utstå.

puss33

 

 

 

25 reaktioner till “Nödkitet fixat.

Lägg till

 1. Men va smart!! Att jag inte har tänkt på det!!
  Jag är den som alltid sitter med 1% batteri och känner mig stressad att telefonen ska dö så barnen inte ska få tag i mig om jag inte är hemma.
  Ska nog oxå fixa mig ett nödkit!!!

  Tack för tipset 🙂

  Kram kram

  Gilla

 2. Du var mig välförsedd. Tänkte precis tipsa om skoskavsplåster, men så såg jag att du redan hade med det. Så jag tror inte du saknar nåt. 🙂

  Gilla

 3. Smart med nödkit! Att alltid ha i väskan! Måste nog med införskaffa! Tack för tipset! Resorb!
  Svar: Ja, det är ju också annorlunda event mot vad vi har haft tidigare så det skall bli roligt! Ja vi har flertalet på gång nu, vilket är oerhört skoj!

  Gilla

 4. Vilken grym idé! Bra att ha allt sånt samlat också slipper man leta i väskan. Det enda i nödväg jag ser till att ha med mig är just mobilladdaren. 😀

  Gilla

 5. Jag har inte ett nödkit men har alltid massa grejer med mig! Läppbalsam, handkräm och laddare är typ ett måste för mig.

  Gilla

 6. Jag borde verkligen skaffa mig ett, för det är alltid nånting haha. Här om dagen höll min mobil på att dö när jag var på väg hem och jag önskade verkligen att jag hade en powerbank med mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: