Jag svarar på alla era frågor.

Godmorgon.

Nu är det dags att släppa iväg alla mina svar på era frågor. Först vill jag säga TACK till er alla som skickade frågor till mig. Det var superroligt att läsa dem alla. Några har varit svåra att svara på  men allt kan inte vara enkelt i livet. Håll i er för nu blir det mycket att läsa.

fråga000

Linda frågade:

 Hur träffades du och din man? Robert och jag träffades på en berömd discobåt här i stan Patricia som faktiskt fortfarande finns kvar men är flyttad nu när Slussen byggs om. En vanlig utekväll med tjejerna då R och hans vänner också var på samma båt.

 Vad är ert bästa minne tillsammans förutom era barn? Svårt men säger vår första semester tillsammans när vi bilade runt i södra Sverige. Men när allt är nytt känns det speciellt. Annars så förlovningen på Sardininen eller vårt bröllop.

Jeanette frågade:

Vilka är dina rädslor? Något som jag är rädd för så är det änder. Vet inte varför just änder men de är läskiga. Jag är rädd för hur allt ska bli med allt ibland.

Aleksandra frågade:

Vad är det roligaste minnet du har? Denna frågan var nog den allra svåraste. Jag har levt ganska länge nu. Men jag säger de åren på högstadiet och gymnasiet då jag var coopare. Vi gjorde så mycket roligt, bus, fester, konserter och allmänt röj under de åren. En coopare tycker om både punk och synt musik och klär sig därefter.

Marie frågade:

Vart i världen skulle du resa imorgon om det var helt gratis och hur länge skulle du stanna? Bali ett ställe som jag alltid sagt att dit vill jag åka. Jag skulle mer än gärna stanna 6månader för jag känner på mig att jag skulle längta efter Sverige om det blev för länge
Vad är den största utmaningen du varit med om och är du stolt över att du tog dig igenom den? Vet svaret på denna men det är lite känsligt så jag försöker svara lite fint på denna frågan. 2006 var jag med om ett svek och en stor kränkning som satt sina spår. Jag är mkt stolt att jag är där jag är idag även om jag har fula sår och ärr kvar i själen och hjärtat.

Finns det något du skulle kunna äta varje dag? Cheesecake och kiwi.
Vilken rutin skulle du vilja få in i ditt liv? Att träna mera börja på yoga och att bli en springande person.

Maxarna frågade:

En perfekt helg, vad innehåller den? Jag är lite kluven om jag vill ha en lugn helg hemma där jag äter gott och tar dagen som den kommer eller om jag vill ha en helg där jag gör saker där jag får ny energi och nya erfarenheter. Egentligen är jag en person som vill ha liv och rörelse omkring mig men i samband med de gånger jag drabbats av utmattningssyndrom har jag lärt mig att jag även behöver andas helger.

Julia frågade:

Vad är din största dröm just nu? Svårt att svara på. Jag har en innersta dröm men den behåller jag för mig själv. Annars så drömmer jag mycket om frihet och välbefinnande att hitta min nya plats i livet efter min utmattning. Jag skulle gärna resa massor och flytta in till stan till en fin lägenhet.

Denise frågade:

Hm…vart ser du dig själv om fem år & vart vill du helst av allt resa? Om fem år ser jag mig bosatt inne i stan igen. Att jag funnit ett nytt spännande jobb som jag trivs, utvecklas med och mår bra av. Jag säger Bali det har varit mitt drömresmål länge och en dag ska jag till Bali.

Petra Elisabeth frågade:

Hur kommer det sig att du började blogga? Jag jobbade som webbdesigner och master 1997 – 2002 kanske där jag byggde och designade hemsidor åt företag. Redan där och då fanns även en hemsida som var min egen.

Sommaren 2011 läste jag en kurs på KTH om digitalkompetens och lärande. Där alla våra uppgifter skulle redovisas i bloggform. Där och då föddes föddes Kamillas Kamera för det var och är så roligt att fota och fixa med bilder och form. Här är ett av mina allra första blogginlägg.
Hur länge har du bloggat? Sedan 2011 i augusti.
Vad är det bästa du vet med bloggen? All fin respons som jag får av er läsare samt att bloggen blivit en dagbok för mig. Att fixa och trixa med bloggen är för mig en skön avkoppling där jag ibland kan vara kreativ vilket jag tycker om att vara.
Hur gör du för att hålla inspirationen uppe? Eftersom jag inte nischade min blogg utan den fick handla om mitt liv och mina dagar genom kamera så finns inspirationen i det som händer och sker i mitt liv.
Vad tycker du om för bloggar att läsa? Livstilsbloggar med fina bilder. Bloggare som väcker min nyfikenhet till något. Ska man visa kläder till exempel måste bilder visa hur snygga eller sköna de är. Bloggar som lever.
Vad tycker du är det viktigaste om du ska fastna för någon annans blogg? Intressanta inlägg som fångar mig, snygga bilder och att det finns en känsla av liv i bloggen. Bloggar som uppdateras ständigt.

Erika frågade:

Vad är en perfekt morgon för dig? Lugn och skön där jag hinner sitta en stund med mitt morgonkaffe innan jag drar igång dagen.

Vad är ditt största mål med bloggen? Jag har inte några direkta mål med min blogg. Just nu är jag bara så glad att det är så många som det är som hälsar på hos mig. Tror det blir så krav baserat om jag skulle säga att att jag ska upp på plats fyra på besökstoppens livstilsbloggar innan månaden är slut. Krav är det sista jag vill känna med bloggen.

Favoritfilm? 😁 Jag är verkligen sämst på att komma ihåg namn på bra filmer och ändå så har jag sett massvis med filmer i sommar. Tack till Cmore och Netflix. En film som jag verkligen minns och finns i mitt hjärta är Rännstensungarna. Annars så säger jag filmen om Ted Gärdestad den bet sig kvar i mitt hjärta.

Bylooz frågade:

Du uppdaterar din blogg så flitigt, har du några tips på hur man håller kreativiteten igång så att säga? Jag har inga tips för jag vet inte själv. Men som jag sa i ett tidigare svar så skriver jag mest om mitt liv och mina dagar. De dagar när jag bara sitter i soffan hela dagen finns inte så mycket att skriva om då kanske det blir om den känslan eller något vill ha inlägg. Framför allt så har jag just nu tiden att blogga vilket märks i både besökare och antal inlägg. Plus att jag tycker att det är så roligt vilket säkert bidrar till kreativiteten.

Thea frågade:

– Hur hittar du all motivation till att blogga? Ser inlägg varje dag (vilket jag älskar) ☺️ Det blir lite samma svar som ovan. Jag tycker det är roligt, har tiden och bloggar om mitt liv och mina dagar.

Charlotte frågade:

Vad är meningen med livet enligt dig? Här skulle jag kunna skriva gifta sig och skaffa barn, hus, vovve och så vidare men det gör jag inte för det är inte meningen med livet. Jag tror att vi alla ska hitta våra egna vägar och uppleva allt det fantastiska som livet har att erbjuda. Jag vill inte ligga på min dödsbädd och tänka jag skulle gjort si eller så istället. Livet är här och nu vem vet vad som händer imorgon. Jag vill kunna känna att jag gjorde så gott jag kunde och vara nöjd utifrån mina egna förutsättningar.

Sedan är så så otroligt glad och lycklig över att jag fått bli mamma till de tre mest underbara barnen som finns. Jag har varit med om att varit prinsessa för en dag då jag gifte mig och så vidare. Livet går upp och ner men att lyssna inåt så finner man oftast svaren även om de gör ont för stunden så känns det säkert bättre framöver. Efter regn kommer solsken.

Freja frågade:

Finns det något i ditt liv som du ångrar? Det finns säkert massor med saker som jag ångrar men det går inte att hänga upp sig på dem för då skulle jag älta sönder hela min skalle. Jag har dock saker som var mindre bra gjort så som att jag inte stått upp för mig själv alla gånger. Många gånger skulle jag velat sagt vad jag egentligen tänkt men vågade helt enkelt inte.

Finns det något i ditt liv du är extra tacksam över just nu? Att jag är på bättringsvägen och har insett och förstått varför jag hamnat i utmattning två gånger. Jag är på väg och kommer lyckas – jag måste bara gå i min egen takt så hela jag hänger med.

Johaannaa frågade:

Tjänar du pengar på din blogg ? Ja just nu tjänar jag lite småpengar på bloggen. Inget som går att leva på mer som en uppskattning och lyx i vardagen.

Vad är det bästa du veta ? Oj vad svår fråga. Jag tycker om så mycket och vill så mycket. Jag säger mina barn för attans vad jag är stolt över dem. Kaffe är också något som bara är bäst.

Vilken är din favorit maträtt ? Jag har inget favoritmat sådär men tycker mycket om god vällagad vegetarisk mat. Skulle gärna äta en god fräsch sallad till lunch eller bowl om någon kan komma över med en till mig. Däremot så äter jag aldrig kött nu för tiden inte av någon anledning bara att jag inte tycker om längre.

Mösstanten frågade:

Vad är roligast i ditt liv? Nu när jag sitter här med alla era frågor märker jag att jag inte kan välja. Jag har kommit fram till att jag vill för mycket är för nyfiken på livet för att säga en sak. Får för mig att om jag väljer en sak så låser eller stänger jag den dörren därför kan jag nog inte välja för att jag vill mera jag är liksom inte färdig.

Jag tycker om att umgås med nära och kära. Tycker om att ta en kaffe på olika ställen. Fota tycker jag mycket om. Trädgård ger mig energi och nya tankar. Strosa runt och upptäcka nya saker. Detta måste vara det flummigaste svaret som jag gett i denna frågestunden. Sorry!

Jennysvardag frågade:

Vilken är din favoritserie? Jag är sämst på att följa serier. Men jag kikade i veckan på de nya avsnitten på Maria Wern på Cmore och de var riktigt bra. Duger det som svar?

Fanny frågade:

Favoritfrukt? Kiwi alla dagar i veckan.
Dricker du kaffe, eller tar du hellre té? Jag älskar kaffe och kan inte fungera utan mitt kaffe men samtidigt så tycker jag mycket om the och dricker massvis särskilt på de mörka månaderna.

Frida G Gustavsson frågade:

Vad gör dig riktigt lycklig? Många saker gör mig lycklig men inget slår att se sina barn glad, lyckliga och nöjda med livet.

Sandrajohannas frågade:

Vilken kamera använder du oftast? Jag har en Canon EOS 60 D med två olika objektiv till namn och nummer på dem minns jag inte här och nu och är för lat för att gå och läsa av dem. Annars så fotar jag med min Iphone 7.

Redigeringsprogram? Photoshop eller Photoscape

Hur länge har du fotograferat? Säkert redan som liten. Många många bilder i mina föräldrars album är tagna av mig.

Jennifer frågade:

Vad är det roligaste du har gjort denna sommaren? Jag har haft en toppen sommar trots att jag innerst inne inte mår så bra just nu. Gotland med Tilda var magiskt. Vi hade så fina dagar tillsammans bara Tilda och jag.

pusskram

 
 

 

 

 

24 thoughts on “Jag svarar på alla era frågor.

Add yours

  1. Åh så roligt att få läsa svaren! Älskar det! 😀 Kul att få veta vad för kamera du kör med, mobilen önskar jag hade bättre kamera så jag kunde köra lite med den också, tyvärr en gammal samsung, så kameran är alldeles för kass 🙂

  2. Väldigt roligt med alla frågor ch svar måste jag säga!😀 Jag älskar också cheesecake skulle kunna leva på det haha!!

  3. Åh vilket bra inlägg!! Jag bara fastnade och ville läsa mera! Jag känner faktiskt igen mig själv lite här och där i det du skriver 🙂

  4. Hihi…änder var lite annorlunda, har inte hört någon som är rädd för änder förut 🙂 Min mamma dock är rädd för fåglar, hon hatar när dem kommer för nära.

  5. Va kul att läsa dina svar! Intressant att du jobbat med webbdesign, har du gått utbildning för det? Älskar själv webbdesign och skulle gärna börja jobba med något i den stilen!

  6. Åh vad roligt att få läsa mer om dig!! Måste också köra frågestund snart! Man kanske till och med lär sig något om sig själv 😊
    Patricia har jag också varit på!! 😊

  7. Vad roligt att läsa, och jag vart förvånad att jag inte ställde någon fråga eftersom jag följer din blogg dagligen ;),

  8. Åh, superintressant att läsa dina svar! Och då särskilt på min egen fråga. Jag håller med dig om mycket i det du skrev om vad som är meningen med livet enligt dig 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: