Flempan krossade Vallentuna.

Halloj.

Nu sitter jag här med mitt smågodis och lite rött i glaset tillsammans med datorn i knäet. Idag har jag inte hunnit med bloggen som jag önskat men jag tar den för så är det vissa dagar. Men nu har jag datorn i knäet och dagens bilder är redigerade så nu gör jag dagens hockeyinlägg.

Flempan krossade Vallentuna.

Egentligen så gillar jag inte uttrycket att krossa någon men närmre sanningen kommer jag inte idag för det var precis vad Flempan killarna gjorde krossade och körde över Vallentuna med 10 – 0. Ren utklassning från början till slut. Grymt spelat killar. Imorgon blir det ännu mera hockey med retur möte borta i Vallentuna där jag hoppas på stor vinst igen såklart.

18b18c18d18e18f18g

Hittade både början på hösten och vintern runt hockeyhallen.

Innan matchen satt jag ute i solen och njöt av de varma strålarna och den friska underbara luften. Runt Visättra hittade jag både hösten med nedfallen frukt från ett ensamt och nästan lite malplacerat träd. Bakom hockeyhallen hittade jag början på årets snöhög bakom hallen. Snö är ett fantastiskt fenomen. Älskar snö men först vill ha jag en vacker höst innan jag säger ja till vintern och massor med snö.

18a18kk

puss1

4 thoughts on “Flempan krossade Vallentuna.

Add yours

  1. Samma här, älskar snö men vill ha den där krispiga hösten med alla färger först.
    Bra spelat av killarna! Hoppas det gick lika bra i returmatchen. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: