Jag tycker om paket.

Godmorgon.

Igår kändes det som om jag åkte bil nästan hela dagen eller att jag bara var på väg hela tiden. Skulle jag inte dit så var det någon körning eller någon som skulle hämtas eller lämnas. Så när lugnet infann sig gav jag mig äntligen min fokus stund. Ett varmt skönt bad med en av badbomberna som jag köpte härom veckan. Så himla skönt och välbehövligt.

Jag tycker om paket.

Fick frågan av en vän om varför jag ofta är så exalterad över att öppna paket som jag själv köpt. Då hade jag inget bra svar men det har jag nu. För att när jag shoppar online gör jag det utifrån en bild och en beskrivning som jag får ta till mig men först när produkten ligger framför mig blir de på riktigt mina och de blir in real life.

Tror att det är många med mig som besök butiker på nätet kikat runt och lagt i varukorgen som sedan aldrig löses ut eller betalas. Att fönstershoppa på nätet, vrida och vända för och emot är så mycket enklare än i butik. Därför älskar jag shoppa på nätet.

”Smidigt, lugnt och ro och jag får paket”

17stylea

Stylemood paket har redan kommit.

Med risk för att bli tjatig så säger jag det igen att Stylemood är en fantastisk butik på nätet. Ni vet ju att jag shoppade hos dem i torsdag och redan igår kunde jag hämta ut mitt paket. Det kallar raket snabb frakt. Som alltid när jag shoppat från Johanna eller hennes butik Stylemood så blir jag glad och nöjd så även igår.

17styled17stylec

I paketen låg nya frukost skålar i samma mönster som jag köpt koppar med fat från Stylemood. En ampel till en blomma som jag verkligen tyckte om i ren klar glaskruka. Plus två produkter från Ernst kollektion. Jag har varit sugen på hans koppar ett tag men fick bromsa mig då jag har flera koppar som jag nästan aldrig använder. Så jag kikade vidare på hans saker och fann ett helt magiskt skohorn med kloka ord på. Kloka ord på vägen har jag snöat in ordentligt just nu. Fick även en förpackning med servetter från Ernst. Så härligt med lite lilla julafton en helt vanlig fredag.

17stykeb

Dags att sätta igång denna lördagen. Som kommer innehålla hockeymatch, smågodis i soffan, vika tvätt och förhoppningsvis om jag snörar på mig skorna en promis med Bingo och Katrin i lurarna. Vad har ni för planer idag?

pusskram

32 thoughts on “Jag tycker om paket.

Add yours

 1. Jaa jag älskar också att öppna paket fast jag själv köpt det hahaha. SUPERFINA grejer!!! Jag brukar åka till Stylemoods outlet och utförsäljning i Skurup.
  KRAM

 2. Visst är det alltid kul med paket även om man själv har köpt dom! Jag glömmer även oftast bort vad det är jag köpt😅 Tog ett bad igår med en badbomb från Luch. Dom är helt underbara! 😍

 3. Älskar affärer som har snabb frakt! Jag älskar också att köpa saker från nätet faktiskt, så mycket enklare 🙂

 4. Älskar att få paket, älskar att shoppa på nätet haha! Men generellt gillar jag att gå i butiker och kika runt och köpa 🙂 Det är smidigt tycker jag och det är som någon ro i kroppen emellanåt! 🙂 Men skönt när leveransen går fort och är smidigt 🙂

 5. Jag älskar också att öppna paket som jag själv har köpt!😁 Då vet jag med relativt stor säkerhet att det innehåller nåt jag verkligen vill ha!😆

 6. Det är alltid roligt att få paket. Väntar på två böcker som släpps nu i september & oktober, så får vänta ett tag till men längtar 😂

 7. Jag blir alltid exalterad på öppna paket jag köpt via nätet, för att se om dom är identisk med vad nätet visar dem på bild!

 8. Jag älskar också att shoppa på nätet, det har ju sina för och nackdelar, man får shoppa i lugn och ro, men man måsste vänta på sina produkter i ungefär 1 vecka, ibland räcker inte riktigt tålamodet till, och man skulle vilja ha sina paket helst dagen före man ens beställde,haha!

 9. Älskar också att få hem paket, även om man vet vad det ska vara. Det är som en present till sig själv nästan haha! 😀 Jag har problemet att jag ibland shoppar när jag mår dåligt, för att trösta mig själv.. Men det har blivit bättre nu.

 10. Jag shoppar nästan bara online nu för tiden, tycker är både behändigt men också spännande att få gå och vänta på något på posten 🙂 Fast ibland kan de ju så klart bli köp som man inte är så nöjd med 🙂

 11. Jag är EXAKT likadan när det kommer till paket! Trots att jag själv har beställt och vet exakt vad som skall komma sitter jag och väntar på paketet enda från den sekund då jag lägger beställningen. haha! 😀

 12. Åh sån där är jag med! Älskar att hämta ut paket! Även fast det är jag som köpt det. Känslan när man packar upp nått man sett fram emot att få hem, och man blir så där överdrivet nöjd när man ploclar ut det ur paketet😍

 13. Tycker det känns lite som ens födelsedag eller nåt även när man beställt det själv, det är ju jättespännande att öppna 🙂 Fina saker du köpt!

 14. Åh badkar, en sak jag saknar så otroligt mycket!! Så mysigt att lägga sig i ett bubbelbad och bara rensa tankarna!!!

  Angående paket, finns ju inget bättre än att få paket oavsett om det är från andra eller man har beställt det själv… haha!! Älskade de månadsboxarna man kan få i sverige typ glossybox osv. Kändes alltid som julafton när man fick dem, man vet aldrig vad det innehåller fast man betalar för det själv. 😉

  Så fina saker du köpt!

  Ha en fin söndag vännen,

  kram kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: