Will these fit me??

Hej.

Jag är så nöjd med veckans fredagspresent. Gav mig själv något som jag behövde nämligen nya trosor. Ofta så väljer jag enfärgade trosor i alla färger. Något som jag däremot haft svårt för eller egentligen bara inte kikat så mycket på har varit mönstrade trosor underkläder. Så just därför fick det bli trosor med galna mönster på.

Galna djurmönster.

Kanske tog jag i lite väl med galna mönster på underkläder när jag valde dessa men som sagt jag lever bara en gång och tänker inte visa upp mig och rumpan i trosorna heller. Det är ju lite så här som jag funkar. Allt eller inget. Långt ifrån lagom. Inne hos Twilfit hittade jag så mycket fina underkläder att jag kunde gått loss ordentligt om bankkortet hade bjudit till vilket det inte gjorde idag. Twilfit säger ”It will fit you” men frågan är ”Will these fit me??

17c17d17e

puss1

18 reaktioner till “Will these fit me??

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: