Will these fit me??

Hej.

Jag är så nöjd med veckans fredagspresent. Gav mig själv något som jag behövde nämligen nya trosor. Ofta så väljer jag enfärgade trosor i alla färger. Något som jag däremot haft svårt för eller egentligen bara inte kikat så mycket på har varit mönstrade trosor underkläder. Så just därför fick det bli trosor med galna mönster på.

Galna djurmönster.

Kanske tog jag i lite väl med galna mönster på underkläder när jag valde dessa men som sagt jag lever bara en gång och tänker inte visa upp mig och rumpan i trosorna heller. Det är ju lite så här som jag funkar. Allt eller inget. Långt ifrån lagom. Inne hos Twilfit hittade jag så mycket fina underkläder att jag kunde gått loss ordentligt om bankkortet hade bjudit till vilket det inte gjorde idag. Twilfit säger ”It will fit you” men frågan är ”Will these fit me??

17c17d17e

puss1

18 reaktioner till “Will these fit me??

Lägg till

  1. Finns de något jag älskar att shoppa så är de underkläder, synd bara att de ska vara så dyrt, men de finns så mycket fint nu ju 😀

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: