Överallt och lite allt möjligt.

Hej.

Nu är det redan fredag. Ska jag vara ärlig så fattar jag inte vad denna veckan tagit vägen. Veckan har bara rusat fram med allt och ingenting vilket jag känt av som vimsat till det med tider hit och dit. Trots det knasiga på nagelsalongen igår så hade Tilda och jag en toppen mysig dag i stan. R frågade Tilda efter gympan igår kväll vad vi gjorde i stan och jag hörde Tilda svara. Vi var lite överallt och gjorde lite allt möjligt. Precis så var det vi tog dagen som den kom.

Överallt och lite allt möjligt.

Vi tog en fika i Vasastan nära nagelsalongen ute i solen och tittade på alla människor. Andades livet helt enkelt. Vi smet in på fräcka frisör salongen Nook och pratade hårfärg. Tilda vill fixa sitt hår askigare. Frisören tyckte hon skulle vänta 2 – 3 veckor för att håret skulle få lägga sig i färgen innan hon ville göra något. Klokt och super kunnig frisör som verkligen förklarade och gav Tilda kloka råd och tips.

16b

Vi gick runt i butikerna kring Kungsträdgården. Tilda hittade ingenting alls, jag tror inte att hon ens visste vad hon sökte samtidigt som hon verkligen ville shoppa. Well det finns flera dagar att hitta fina plagg på. Jag hade däremot turen och fick med mig nya skinnimitationsbrallor och en topp.

Vi såg ett så fint bord utanför en blomsterbutik i Vasastan som vi både tyckte var så vackert. Liv på ett busigt sätt kom vi fram till. Hundlokan gör nog sitt för den är vild och busig enligt mig.

16d

Testade smoothie på Blue Berry. Jag blev hungrig och smet in och köpte mig en go nuts. Vi fick provsmaka en smoothie vilken inte var ny för mig – jag kände ingen denna gröna eat your greens direkt på smaken. Den ser hemskare ut än vad den är. Jag tycker grönisen är en höjdare som tar sig upp på plats två för go nuts är svårt att knuffa bort från min tron.

16e

Dags att ta tag i dagen och göra lite fredag.

5a

7

 

21 thoughts on “Överallt och lite allt möjligt.

Add yours

  1. Vad trist att hon inte hittade någonting! Ibland kan man ju bli så blind av allt som finns. Toppen med en så bra frisör som gav så bra råd. En annan kanske bara skulle ha färgat på en gång.

  2. Åh vilken mysig dag!😊 Det är så skönt att ha såna dagar då man bara lever i stunden och gör vad som faller en in😊

  3. Låter som ni haft en mysig dag! härligt med en fika och sväng i Kungsträdgården😊 ser ut som ni har sommar där? här är det bara höst känsla..

  4. Låter som en härlig och mysig dag. Jag förstår inte heller vad veckan tog vägen. Den där smootien såg ju riktigt god ut trots den giftgröna färgen. Blev riktigt sugen 😀

  5. Helt otroligt vad veckan gått fort! Låter som du och dottern fick en riktigt bra dag på stan ☺️ så snyggt med askblont hår!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: