Håll i er för nu kommer jag inte vara snäll…..

Halloj.

Alltså jag bara dör….jag vet inte hur många gånger som jag sagt att jag dör idag men många är det. Ni som följer mig vet att jag idag skulle in till stan och laga min trasiga nagel. Jag tänkte att denna salongen som jobbar med samma märke som min Malin gör plus att de hade bra rykte och dessutom utbildar nya nagelteknologer måste ju vara bra nog för att laga min nagel. Vilket skämt de var…….Håll i er för nu kommer jag inte vara snäll…..

16c

Man får bara inte vara så dålig som nagellärare….

På Sveavägen 120 hittar man Stockholm Manicure med butik, nagelskola samt nagelsalong i en och samma lokal. Jag kom dit för att laga min trasiga nagel (min teknolog är hemma några veckor till med sin bebis). Valde salongen då de arbetar med samma material som Malin gör. Som sagt jag önskade att få min nagel lagad med tipp istället för att bygga upp nageln något som jag trivs bäst med. Kvinnan som skulle laga min nagel tyckte inte alls det var någon bra idé med tippar. Konstigt tänkte jag när de är en nagelskola och kvinnan en av lärarna. Visst måste hon som även jobbar på salongen med naglar kunna tippa naglar.

Efter en stunds springa runt på salongen och hämta diverse material skulle hon börja tippa. Jag tyckte att kvinnan kändes nervös vilket Tilda även poängterade till mig när kvinnan var ute på andra rundan efter material. Vad händer? Jag kände att tippen var för stor för jag kände kanterna på min hud men tänkte det blir nog bra hon kanske inte var bekväm med mig. När hon ska börja fila flyger hela tippen iväg. Suck. Kvinnan blir mera nervös och vet inte hur hon ska göra eller bete sig känns det som. Till slut säger jag till henne att bygg upp nageln då om du är mer bekväm med det.

Okej hon mallar och bygger, tjockt tänker jag, när Malin bygger bygger hon i omgångar men alla är olika. När mallen tagits bort och hon ska börja fila flyger nageln rakt ner på golvet. Hmmm det blir alldeles tyst i några sekunder innan kvinnan börjar prata. Ska jag vara ärlig minns jag inte vad hon sa allra först mer än att min nagel nog inte passar med REQ. Jag som redan tidigare berättat att min teknolog jobbar med samma material kunde inte hålla mig när hon tog fram mallremsan och skulle göra försök tre.

-Vet du vad jag tror att vi avbryter här. Nu har du fått två försök och misslyckats båda gångerna. Du provade både med tipp och att bygga vilket tydligt visat att du inte kan bygga naglar så jag väljer att avbryta och gå till någon annan.

Kvinnan var alldeles knallröd och stammade fram att hon ville försöka igen. Jag tog dottern med mig ut på gatan och sa för första gången idag.

-Alltså jag bara dör. Hur är det möjligt att vara nagellärare och inte kunna bygga naglar varken med tipp eller mall?

pussokram-700x516

 

 

6 thoughts on “Håll i er för nu kommer jag inte vara snäll…..

Add yours

  1. Jisses! Man undrar om hon ens är utbildad nagelteknolog? Jag hade gjort precis likadant som dig, jag hade fått ont i magen av att se hela förloppet. Det är okej att vara ny, om hon nu är det, men då måste hon ju säga det. Som kund måste man få chansen att dra sig undan om det inte känns bra.

  2. Men OJ !!!! vad hände där, såna saker ska dom väl kunna göra, låter inte alls kul, fixade du nageln hos någon annan istället??

  3. Oj! Det hade man inte räknat med om kvinnan är dessutom lärare, då har man lite högre förväntningar, undra hur många som studerar hos henne och hur är kvalitet bland eleverna? :O

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: