Bortamatch i Vallentuna.

Hej Hopp.

Har ni haft en bra söndag?  Min har varit okej men just nu är jag så tokstressad över allt som jag måste göra innan morgondagen. Jag brukar ha eller har skapat mig min egna lilla rutin kring bloggen och allt som hör den till. Idag har det inte alls blivit så. Sedan jag kom hem från dagens bortamatch med Flempan i Vallentuna har jag haft tok mycket att göra. Alla dess bloggar som jag brukar tycka är skönt att hälsa på blev idag till ett hemskt stressmoment för jag vill ju vara duktig och hinna med alla som är med i samma tråd som jag.

Bortamatch i Vallentuna.

Visst lät rubriken som något riktigt nice eller inte. Så var det inte alls varken nice eller inte. Söndagskväll en sensommarkväll i Vallentuna är att hamna på landet. Det finns inga café eller några hamburgerkedjor som kan tänkas ha öppet och sälja en god kaffe. Inte ens något hockeycafé fanns. Suck var vi många som tyckte där och då. Att matchen sedan skulle spelas i en iskallt skjul eller lada gjorde vår känsla bättre precis. Flempan stor spelade även idag och vann med 5 – 0. Jag har fått lära mig att man inte får säga utklassning men det säger jag ändå för FIKJ18 är ett stort lag nu.

19c19d

I pauserna gick alla ut ur hallen för att värma sig och njuta av det vackra vädret. Vilken tur för alla oss i publiken att solen bjöd upp till dans.

19

1078_sovgottdromsott

PUSS PUSS

 

3 thoughts on “Bortamatch i Vallentuna.

Add yours

  1. Känner igen den där stresskänslan, det är då jag andas lite djupt och räknar till 100..😁
    Grattis till vinsten!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: