Bloggmiddag på G.

Hej Hej.

Det händer som alltid en del lite extra roliga saker som man eller jag längtar lite extra till. En av de grejerna i min kalender är en bloggmiddag som hålls av Frida och Marica den 1 september nere i Linköping. Gissa om jag är taggad redan nu. Såklart att jag är. Det ska bli roligt att träffa alla. Lite extra spännande blir det för att det är flera bloggare som är ganska nya för mig. Så nu håller jag på att läsa in mig lite på dem.

Vi ses snart – Ska bli så roligt att ses.

14a

7

 

19 thoughts on “Bloggmiddag på G.

Add yours

  1. Åh vad roligt med en bloggmiddag, det hade varit roligt men jag jobbar, går på ren kur till 7 sep och sen bor jag i Enköping så det blir tufft, men jag vill gärna få komma med på nästa 🙂

  2. Åh, synd att jag bor så långt ifrån. Hade varit jätteroligt att kunna träffas på en bloggmiddag. Hoppas ni får det riktigt roligt 🙂

  3. Åh vad roligt med bloggmiddag! Hade verkligen varit superkul om något sådant hade ordnats här runt mig! Har du föresten gjort något inlägg på vad du använder dig av för kamera? 🙂 Skulle vara ett intressant inlägg att läsa! (åtm för mig,hehe)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: