Bloggmiddag på G.

Hej Hej.

Det händer som alltid en del lite extra roliga saker som man eller jag längtar lite extra till. En av de grejerna i min kalender är en bloggmiddag som hålls av Frida och Marica den 1 september nere i Linköping. Gissa om jag är taggad redan nu. Såklart att jag är. Det ska bli roligt att träffa alla. Lite extra spännande blir det för att det är flera bloggare som är ganska nya för mig. Så nu håller jag på att läsa in mig lite på dem.

Vi ses snart – Ska bli så roligt att ses.

14a

7

 

19 reaktioner till “Bloggmiddag på G.

Lägg till

  1. Åh vad roligt med bloggmiddag! Hade verkligen varit superkul om något sådant hade ordnats här runt mig! Har du föresten gjort något inlägg på vad du använder dig av för kamera? 🙂 Skulle vara ett intressant inlägg att läsa! (åtm för mig,hehe)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: