Sådan mor sådan dotter….

Tja Tja.

Det sägs ju att äpplet inte faller så långt ifrån trädet och det är nog sant. Visst har vi många likheter Tilda och jag men också många olikheter. Erkänner att det var jag som introducerade Espresso House för mina barn. Nu har det get resultat, Marre är ofta och tar en kaffe på rasterna och Tilda har verkligen snöat in på Frappino med vit mocca. Heja Espresso House. Idag när vi var en sväng i Skäris kom dottern med en Frappino i handen. Me Like på den! Sådan mor sådan dotter….

13f

Flamingos ska det tydligen vara….

Tilda var ute bland annat efter en sovmask. Hon har fått för sig att det ska vara riktigt bra. Tydligen behöver hon en när laget ska iväg på tävlingar och de åker buss långt. Tilda hittade även en nackkudde i samma motiv. Lite coola – hoppas jag får låna dem när jag ska ut och resa nästa gång.

13d

Varför hittar man alltid något när man bara ska kika runt?

Det är något jag verkligen aldrig förstått varför man alltid hittar saker man gillar och vill ha när man inte alls ska köpa något alls. Framför att så är det irriterande med tanke på att om man är ute på stan och letar efter något speciellt så slår det aldrig fel i att man kommer hem utan det man letade efter. Varför? Självklart hittade jag fina plagg som jag gärna skulle vilja ha hemma i min garderob.

13aug1

pussokram-700x516

14 reaktioner till “Sådan mor sådan dotter….

Lägg till

 1. Var också på stan en snabbis idag och hittade såå mycket snygga kläder jag bara ville ha men kan inte köpa just nu, brukar alltid ha problem med att hitta just fina kläder när jag väl ska shoppa haha! Så gott med Espresso house förresten 😍

  Gilla

 2. Haha typiskt! Men helt ärligt, vem blir inte beroende lätt i espresso? skulle vara en stolt morsa om jag får en unge som skulle gå med en frapino i handen därifrån!!😍

  Gilla

 3. Det där har jag också funderat på. Tror det är för att när man letar efter något blir man så insnöad på just det. Medan när man bara ska titta blir man mer öppen för annat runt omkring. Min teori i alla fall. 🙂

  Gilla

 4. Haha den tanken brukar slå mig också! Att de aldrig finns något när man ska shoppa och vise versa. Lite lustigt egentligen tycker jag de det aldrig slår fel😊😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: