Kamillas Kamera, visst är det du?

Hej Hopp.

Det har snurrat lite fort nu och jag kan knappt tro att det är sant eller hänga med i svängarna. Visst ligger det många timmar och energi bakom. Framför allt så är det kul och ger mig ny lust och kraft att hålla igång mina medier.

Kamillas Kamera, visst är det du?

-Äh, ja det är jag.

-Tyckte jag kände igen dig. Vill bara säga att du tar superfina bilder och har en riktigt bra blogg.

Jag kände hur färgen steg mot kinderna och jag blev generad. Att mötas av denna situation på stan i en butik hör inte till vanligheterna eller typ aldrig hänt innan. När det kom från en kvinnan i kanske min egen ålder kändes orden äkta och jag blev både glad och rörd. Tack snälla du som gjorde min dag i måndags förra veckan.

Tackar och bockar inför er alla.

Ett stort tack vill jag säga till er alla som läser och följer mig och mina dagar. Jag blir så glad och överväldigad över hur många ni faktiskt är just nu. Samtidigt som det är lite läskigt. Hoppas att ni vill fortsätta hänga med mig i mina tankar och dagar.

16c

13b13a

Tänk att jag ligger bakom Angelica och hennes värld som jag följt i många år och sett upp till. Well well det är nog bara att göra min grej och inte krångla till det för mycket så det som är jag och min Kamillas Kamera som är grejen.

7

 

13 reaktioner till “Kamillas Kamera, visst är det du?

Lägg till

  1. Det där är en så galen känsla tycker jag. När någon känner igen en, eller man ska berätta någonting för någon och de säger att ”ja, just det. Det där läste jag om på din blogg”. Jag blir också lite generad när det händer. Bra jobbat!

  2. Men så kul..stort grattis. Förstår att du blev chockad och glad..men bara ta åt dig.
    För som du säger det ligger ju väldigt mycket jobb bakom både en bra bild och en blogg ❤️

  3. Åh. Förstår känslan. Blev själv chockad när jag kollade in topplistan och såg att jag låg långt upp. Det ger en mer motivation 😊

  4. Men vad kul! man glömmer bort alla som läser bloggen, sen blir man chockad när de som händer dig plötsligt händer! Men så kul😊

  5. Åh vad roligt! Men var finns denna topplista? Kanske borde jag veta, som har bloggat i många, många år, men jag har ingen aning. :/

  6. Vad kul 😀 När jag var tillsammans med Hamodi och vi var i en affär på Väla så bad vi om hjälp från en av de som jobbade där och hon kände igen mig från min blogg och jag fick en stor kram och tummen upp för jobbet jag gör med mina sociala medier 😀 Det är en obeskrivlig känsla 😛

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: