Visst saknar jag lekstugan.

”Inlägget är i samarbete med Polhus”

När jag var barn önskade jag mig alltid en egen lekstuga. Jag och min syster fick aldrig någon så vi försökte göra om i förråden i garaget och bygga små egna bostäder och leka leken Flytten. Den gick ut på att inreda en hemliknande liten bostad åt sig själv och vänner där vi alla fick roller. Därefter skulle vi samla ihop alla våra småpengar eller de vi kunde komma åt för att köpa mat och gå till secondhand eller loppisar och köpa kläder och annat vi behövde. Vi lekte att vi var på riktigt helt enkelt. Super roligt men till slut efter någon dag blev vi hungriga och flyttade in igen.

När vi fick en dotter och flyttade till huset var det självklart att hon skulle få en lekstuga och den skulle vara inredd på finaste sätt. Så blev det vi köpte våra vänners lekstuga som de haft till sina flickor och de sålde på grund av en flytt. Stugan var bara något år gammal och i bra skick. Tilda fick den finaste stugan som hon lekte mycket i när hon var liten. Tyvärr så slarvade vi med att laga taket när det behövdes och stugan blev inte var den en gång var.Visst saknar jag allt den fina lekstugan.

16f8a-img_1371

Så för några år sedan när vi stod i valet om att laga stugan vilket egentligen redan var för sent eller ta bort den och sätta ett växthus där var det självklart för mig att byta bort det trasiga stugan mot något nytt. Jätte roligt så klart. Men med facit i handen skulle vi behållit stugan eller helt enkelt köpt en ny. Finns det något charmigare än att ha en lekstuga på tomten som barn får leka i genom generationerna. Så hade jag önskat att det blivit.

Om vi tänkt annorlunda.

Tänk om kan man tänka hur många gånger som helst men det funkar aldrig lagt kort ligger liksom. Om jag idag hade några småpengar liggandes hade jag mer än gärna köpte en lika stuga som vi hade innan från Polhus som skapar de mest fantastiska små lekstugor. Inte för jag tror att någon av våra barn kommer leka där utan mest för charmen och för att jag som förhoppningsvis blivande farmor och mormor ska vara förberedd på att leka i stugan med de eventuellt kommande små i framtiden.

Inte svårt att välja alls.

Polhus har som sagt flera stugor den ena sötare än den andra men mitt val av stuga var inte alls svårt med tanke på stugan vi redan haft och att jag vill att den ska kunna användas även upp i högre åldrar som klubbhus eller vad vet jag. Ett rum att hänga i när man blivit sur eller bara vill vara ensam en stund. Mitt val går till Lekstuga /Gäststuga Lido som är en 4,4 kvm stor och traditionellt knuttimrad lekstuga som fungerar lika bra som en gäststuga.

stuga 1

614

”Vi som jobbar med Polhus har mångårig erfarenhet av tillverkning, kvalitetsstyrning, logistik och kundbetjäning. Företaget startade 2001 och vi har specialiserat oss på Attefallshus, Friggebodar, Förråd, Fritidshus, Bastu, Garage, Carport, Lusthus, Paviljonger, Utedass och Lekstugor. Våra produkter produceras knuttimrade eller som byggelement.

Polhus breda sortiment har något som passar alla.”

7

 

”Inlägget är i samarbete med Polhus”

13 thoughts on “Visst saknar jag lekstugan.

Add yours

  1. Vilken söt liten lekstuga!!😍 Önskar att jag hade haft en lekstuga när jag var liten😊 När jag ser en vill jag nästan bli liten igen😆

  2. Så mysigt med lekstuga, Alfre dhar också en och den pryder vår trädgård så fint.
    Svar: Polen var verkligen magiskt! Kommer definitivt att åka dit igen! Så det kan jag varmt rekommendera.

  3. Jag ville alltid ha en lekstuga som barn. Men vi bodde sällan i samma hus/villa längre än ett år, så min mor tyckte inte det var lönt🙈

  4. Vilket mysigt inlägg! Vi hade en lekstuga när vi var små & älskade den verkligen, kommer absolut skaffa till framtida barn också 🙂

  5. Åhh jag ville också ha en lekstuga när jag var liten, mina barn ska absolut få det när jag flyttar till hus! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: