Kräftpremiären avklarad.

Halloj.

Äter man som jag upp ett helt paket kräftor själv plus en bit västerbotten paj alldeles ensam då är man hungrig. Jäklar vad jag var hungrig när vi kom hem från dagens hockeymatch. Innan vi åkte mot hockeyhallen hann jag inte med att äta mer än fyra tuggor på min lunchtallrik innan vi skulle åka. Fel i planeringen eller bara tröttmössa? Svaret blir fel i min planering vilket var tråkigt men när jag väl satt där med mina kräftor var jag så attans toknöjd.

Kräftpremiären avklarad.

Äter ni allt på kräftorna? Jag äter bara klorna och stjärtarna. Kroppen som många tycker om att mumsa på funkar inte alls för mig. Det är knappt så jag kan tro det själv att jag mumsade i mig ett paket kräftor ensam i och för sig så är det inte så mycket mat men ändå tycker jag det är bra jobbat av mig. Kräftor är så galet gott. Hoppas jag snart får äta kräftor igen.

11a11b11c

11kräfta

Mitt betyg på kräftorna blir KKKK. De har i lagom storlek och hade en perfekt sälta. Kanske skulle de kunnat smaka lite mera dill men jag tyckte mycket om dem.

1078_sovgottdromsott

KRAM

 

 

 

 

21 reaktioner till “Kräftpremiären avklarad.

Lägg till

  1. Jag äter också bara klorna och stjärtarna! Längesen jag åt kräftor dock, hade velat ha liten kräftskiva men sambon gillar inte skaldjur så känns fel att dra igång nånting! Men suget finns =)

  2. Kräftor å Skaldjur är så gott 😋 Samna här kan käka hur mycket som helst när som helst 💜🎶
    Ha det bäst Finaste 🌠🎶🌞Kramiz MinikeGirl

  3. Mums! Jag har faktisk aldrig köpt hem kräftor och ätit, utan bara ätit på räkbåtarna i Göteborg. Känner mig lite dum när det gäller sånt eftersom jag inte är van vid det, men det kanske bara är att köpa hem ett paket och börja mumsa i sig? 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: