Ta Da – Så fint det blev!

Halloj.

Här hos mig har det regnat mer eller mindre hela dagen. Men det har inte gjort så mycket för vi eller jag har inte haft några måsten alls. Visst är tvätten kvar men den är nästa på min lista idag. Ibland är det så skönt att bara strosa omkring hemma i mjukisar och inte göra något vettigt alls. Förutom att jag hjälpte Tilda att färga håret.

Tilda nyfixad i håret.

Jag tycker det är lite småläskigt att färga hår hemma för att jag inte har några frisörkunskaper. Dottern har velat färga håret ljusare med askgrå toner länge men det är få frisörer som gör det på så unga tjejer. Vilket innebär att då gör tjejerna det själva med hjälp av lilla mamma eller någon annan pålitlig person. Idag blev det jag som fick assistera.

12b12c

Ta Da – Så fint det blev!

Jag tycker alltid det är lika skönt när håret väl är färgat och man får se resultatet. Har alltid haft svårt för när det är saker på G som jag inte själv kan påverka som att veta hur resultatet blir när man färgar håret till exempel. Kanske ska vi försöka färga in några ask slingor i överhåret men det tar vi i veckan när vi ser vad silverschampot gör med färgen. Håret blev jättefint och jämt färgat. Jag blev glad för det blev fint och Tilda är nöjd precis som det ska vara.

12aug1

pusskram

16 thoughts on “Ta Da – Så fint det blev!

Add yours

  1. MEn ja! Det blev ju jättefint. Har för mig att det är (var?) jättehippt med grått-ish hår i Paris, så visst borde frisrerna vilja …

  2. Blev ju super fint ju! Ja det är så galet skönt att inte ha några måste på schemat & ta ett par mjukisar och bara ha det mysigt hemma! 🙂

  3. Det vart ju jättebra, man får vara försiktig med silvershampoot bara, har man i det för mycket och för länge kan man få blåa toner i håret

  4. Här har det också regnat hela dagen så jag har, precis som du skriver, glidit runt i myskläder och bara kollat en massa serieavsnitt. Mysigt faktiskt 🙂

  5. Det blev ju ett kanonresultat! Kan tro att det är gjort på salong. Det sköna med att färga hemma, om det blir bra, är att det tar så mycket kortare tid. 🙂

  6. Tycker också de är läskigt att färga håret då man inte har kunskapen, speciellt om man ska göra håret ljusare, de blir så lätt missfärgningar. Ser ut att blivit super fint, bra jobbat 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: