Sämsta fredagspresenten.

Hej.

För första gången under denna ganska långa tid nu som jag nyttjat Fredagspresent och Fredagsfokus så blev jag besviken. Aldrig förr har jag blivit besviken på presenten men igår blev jag det på riktigt.

10a

Sämsta fredagspresenten.

Veckans fredagspresent valdes ut på ICA MAXI för att jag inte hunnit med den innan helt enkelt. Ett nytt nagellack till mina små tånaglar skulle det bli. Hittade något som skulle vara som en gellack vilket jag tyckte lät spännande. Supersnygg ljusblå färg i flaskan och färgen var väl det ända som fick godkänt av mig.

10b

Minus för:   * Klumpigt och segt lack som var svårmålat.

* Tjock och klumpig pensel.

* Grynigt lack.

Svår det var till att börja om och måla med ett lack som fanns hemma och som jag vet håller mitt mått. Tur för mig att jag fick mitt fredagsbubbel och myste med Tilda samtigt som vi målade tånaglarna.

10c

Varför Fredagspresent?

Jag började med fredagspresent för att ge mig själv lite mera uppskattning och kärlek. Mitt under en tung tid när jag var sjuk i min utmattning behövde jag få lyfta mig lite extra. Sedan blev presenten och fokuset en grej jag behövde införskaffa vilket gjorde att jag kom iväg på ett uppdrag även om dagen var  tung.

pusskram

12 thoughts on “Sämsta fredagspresenten.

Add yours

  1. Vilken helt fenomenal idé – det här med fredagspresent!!! Synd att nagellacket var kasst, men hoppas att du ändå känner känslan av att fira. Jag brukar fira nåt som har varit bra i veckan varje fredag. Och skriva om det på bloggen. Firandet kan innebära en extra lång promenad, ett gott bad, eller bara den fina känslan av att uppmärksamma det sär som är bra. Lite same same som din fredagspresent. gillar skarpt!

  2. Underbart med fredagspresent. Det vill jag också börja med. Supersnygg färg, trist lacket var kass. Du reklamerar väl?

  3. Vad tråkigt att du inte blev nöjd! man vet själv besvikelsen när man köpt något man verkligen trott är bra och så visar det sig att man hade fel. 🙂

  4. Vad klok sak att komma på och göra för sig själv, synd att det blev en miss denna gång även om bilderna på de blå blev väldigt bra! Hoppas din lördag blir väldigt fin, kramar om!

  5. Vilken underbar grej, fredagspresenten! Jag blir så glad av små saker som kan förbättra ens mående och hälsa. Sen förstår jag din besvikelse, jag har aldrig testat gellack själv och nu vet jag vad jag ska hålla mig borta ifrån.

  6. Så tråkigt att det blev en dålig present. Men gillar att du gör detta. Alla förtjänar vi något litet ibland ^.^

  7. Så tråkigt att det blev en dålig present. Men gillar att du gör detta. Alla förtjänar vi något litet ibland. ^.^

  8. Väldigt smart idé detta med fredagspresent! Det blir ju upplyftande även när det är något enkelt. Men bara att unna sig något. Trist med dåligt lack dock! :/

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: