Sämsta fredagspresenten.

Hej.

För första gången under denna ganska långa tid nu som jag nyttjat Fredagspresent och Fredagsfokus så blev jag besviken. Aldrig förr har jag blivit besviken på presenten men igår blev jag det på riktigt.

10a

Sämsta fredagspresenten.

Veckans fredagspresent valdes ut på ICA MAXI för att jag inte hunnit med den innan helt enkelt. Ett nytt nagellack till mina små tånaglar skulle det bli. Hittade något som skulle vara som en gellack vilket jag tyckte lät spännande. Supersnygg ljusblå färg i flaskan och färgen var väl det ända som fick godkänt av mig.

10b

Minus för:   * Klumpigt och segt lack som var svårmålat.

* Tjock och klumpig pensel.

* Grynigt lack.

Svår det var till att börja om och måla med ett lack som fanns hemma och som jag vet håller mitt mått. Tur för mig att jag fick mitt fredagsbubbel och myste med Tilda samtigt som vi målade tånaglarna.

10c

Varför Fredagspresent?

Jag började med fredagspresent för att ge mig själv lite mera uppskattning och kärlek. Mitt under en tung tid när jag var sjuk i min utmattning behövde jag få lyfta mig lite extra. Sedan blev presenten och fokuset en grej jag behövde införskaffa vilket gjorde att jag kom iväg på ett uppdrag även om dagen var  tung.

pusskram

12 reaktioner till “Sämsta fredagspresenten.

Lägg till

  1. Vilken helt fenomenal idé – det här med fredagspresent!!! Synd att nagellacket var kasst, men hoppas att du ändå känner känslan av att fira. Jag brukar fira nåt som har varit bra i veckan varje fredag. Och skriva om det på bloggen. Firandet kan innebära en extra lång promenad, ett gott bad, eller bara den fina känslan av att uppmärksamma det sär som är bra. Lite same same som din fredagspresent. gillar skarpt!

    Gilla

  2. Vad tråkigt att du inte blev nöjd! man vet själv besvikelsen när man köpt något man verkligen trott är bra och så visar det sig att man hade fel. 🙂

    Gilla

  3. Vilken underbar grej, fredagspresenten! Jag blir så glad av små saker som kan förbättra ens mående och hälsa. Sen förstår jag din besvikelse, jag har aldrig testat gellack själv och nu vet jag vad jag ska hålla mig borta ifrån.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: