Läxan godkänd.

Halloj.

Här om dagen var jag i hockeyhallen för att sonen ville jag skulle fota honom på isen. De bilder blev som sagt underkända både av sonen och av mig. Så igår när jag lämnat dottern på gympan åkte jag lite tidigare för att göra ett nytt försök innan jag skulle hämta hem honom.

Läxan godkänd.

Jag ville ha coola bilder på snygga räddningar. Grejen är den att under de 20 minuter som jag var i hallen fick inte Marcel så många skott på sig kanske max fem och att göra något bra av dem var inte de lättaste. Hur som helst så fick jag godkänt under förutsättning att jag lovade ta schyssta bilder på matcherna i helgen.

8aug48aug58aug1

Ha nu en toppen torsdag.

30c

PUSS

7 reaktioner till “Läxan godkänd.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: